Menu
O KOMPANIJI O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA ONE CRNA GORA | ONLAJN PLAĆANJE RAČUNA
 

Svi postpejd korisnici pravna lica koji su sami odgovorni za plaćanje mogu platiti jednostavno, bez odlaska u banku i provizije svoj račun kao i ukupno dugovanje.


Pokrenite našu aplikaciju i na stranici "Račun" odaberite ukupan dug ili unesite iznos koji želite da platite. Kada potvrdite klikom na dugme "Plati račun" unesite e-mail adresu za dostavu potvrde o plaćanju, a zatim unesite podatke sa svoje platne kartice.

Sačuvajte podatke svoje platne kartice i svako naredno plaćanje izvršite brzo i jednostavno, na klik. Ne morate da brinete o sigurnosti svojih podataka. Broj platne kartice i ostale lične informacije će biti kriptovane i sačuvane na sigurno mjesto.

Prihvatanjem ovih uslova dajete saglasnost da podaci o platnoj kartici, koje nam dostavljate, možemo da proslijedimo kompaniji WSPay koja zajedno sa našom kompanijom omogućava upotrebu ovog servisa. WSPay je hrvatska kompanija ovlašćena da vrši pružanje ovog servisa.

Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju platne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sistem za on-line autorizaciju platnih kartica u skladu PCI DS standarda (Payment Card Industry Data Security). Autorizacija i naplata sa platnih kartica radi se korišćenjem sistema WSPay za autorizaciju u realnom vremenu.