Menu
 

Budite bez brige uz Drivey! Instalirajte aplikaciju i sve informacije o Vašem voznom parku biće Vam dostupne na pametnom telefonu. 


Uvijek znajte lokaciju i istoriju kretanja vaših vozila i pratite podatke o vožnji. Drivey vam šalje obavještenja o problemima sa motorom, a možete da podesite i podsjetnike za servisiranje. Uz to, svi putnici mogu da uživaju u brzom internetu jer Drivey omogućava i povezivanje na WiFi hotspot.

 

Sigurnost


Analizirajte ponašanje u vožnji kao što su naglo ubrzanje ili usporavanje, naglo kočenje, oštro skretanje, prekoračenje brzine, udarci i sudari.
 

GPS lokacija


Uživo pratite na mapi lokaciju svog vozila, provjerite trajanje svakog putovanja, podesite granice kretanja i analizirajte istorijske podatke o praćenju i poziciji.
 
 
 

Zabava


Internet u kolima? Može! Uz 4G Drivey uređaj imate i mogućnost da povežete do 10 uređaja istovremeno na Wi-Fi pristupnu tačku u kolima.
 

Briga o vozilu


Pratite temperaturu motora, napon akumulatora, potrošnju goriva, nivo ulja, podesite podsjetnike za servisiranje vozila. Imate i obavještenja svaki put kada se Vaše vozilo pokrene.
 
 
 

Drivey tarifni paketi


Drivey usluga dostupna je uz sljedeće tarifne pakete i ugovornu obavezu od 24 mjeseca:
 

Drivey LiteSigurnost

Briga o vozilu

GPS


*3G uređaj


3G OBD2 uređaj: 1 EUR

Drivey mjesečna pretplata

5,99 EURDrivey


Internet

10 GBSigurnost

Briga o vozilu

GPS
4G OBD2 uređaj: 19,99 EUR

Drivey mjesečna pretplata

9,99 EURDrivey Plus


Internet

50 GBSigurnost

Briga o vozilu

GPS
4G OBD2 uređaj: 1 EUR

Drivey mjesečna pretplata

11,99 EUR 

Dodatne informacije o Drivey paketima

 

Ne brinite ukoliko putujete van zemlje jer Vam je na raspolaganju i roming dodatak od 50MB za praćenje vozila i u inostranstvu po cijeni od 5 EUR.

 
 

Kupite Drivey u najbližoj One poslovnici.