Menu
 
Tehnologija
budućnosti

Nešto sasvim novo

Gomila
gigabajta

Odlične
brzine
 

Želiš mrežu koja prati tvoje potrebe? Tarifni paket koji ti omogućava da nikad ne brineš o gigabajtima i minutima? Sigurnost da ćeš imati kvalitetan domet gdje god da se nalaziš?


Predstavljamo ti nove 5G tarifne pakete! One ti nudi mnooooogo interneta uz svaki paket, odlične brzine i pokrivenost 5G mrežom.

 

Osjeti brzinu u One mreži!

 

 

Ultra Minuti icon

25 + 100 GB


Internet saobraćaj

300/100 mbps

Minuti u mreži

Minuti i SMS prema drugim mrežama

2x 100 GB za dvije aplikacije

Image 1 Image 2

23,99 €

ODABERI TELEFON
 

Ultra M 

Internet saobraćaj

300/100 mbps

Minuti u mreži

300

Minuta prema drugim mrežama

2 x 100 GB za dvije aplikacije

Image 1 Image 2

24,99 €

ODABERI TELEFON
 
 
 

Ultra L

Internet saobraćaj

500/200 mbps

Minuti i SMS prema svim mrežama

2x 100 GB za dvije aplikacije

Image 1 Image 2

29,99 €

ODABERI TELEFON
 

Ultra XL

Internet saobraćaj

1000/500 mbps

Minuti i SMS prema svim mrežama

2x 100 GB za dvije aplikacije

Image 1 Image 2

39,99 €

ODABERI TELEFON
 
 

 
 

5x više interneta i uz nove tarife!*

 
Nove One 5G tarife stižu sa gomilom gigabajta. Naša želja je da imaš mogućnost da surfuješ i strimuješ koliko želiš bez brige da će se gigabajti potrošiti i zato ti nudimo 5x više interneta uz potpisivanje ugovorne obaveze na svakom paketu. 
 
 
 
 

 Veće brzine!

 
Savršen tarifni paket ima mnogo interneta, ali i velike brzine protoka s minimalnim kašnjenjem. Nove One tarife su upravo ta kombinacija. Pripremi se da doživiš potpuno novo iskustvo korišćenja interneta.
 
 

5x više interneta

 
 
 
Šta za tebe znači brzina?
 

Za sve nas, brzina omogućava mnogo toga: da uštedimo na vremenu, da lakše stignemo do cilja, da na lakši način čujemo i vidimo, tj. dođemo do dragih ljudi koji su daleko pa da tako komuniciramo, uživamo u njihovom prisustvu i provodimo zajedničke trenutke online ili uživo. U mom životu, jedrenje je od ogromnog značaja. A za jedrenje je neophodna brzina.

Nju ne možemo ostvariti tek tako, već je potrebna velika spretnost, iskustvo, pratiti vjetar. Dobar vjetar i brzina doveli su me do Olimpijskih igara u Parizu, već četvrtih u mojoj karijeri, na koje sam izuzetno ponosan.Odlični rezultati pokazatelj su kvalitetnog i predanog rada, kao i samog značaja brzine, koju uviđamo svakodnevno, kako u sportu, tako i u komunikaciji.

 
Milivoj Dukić,
jedriličar i četvorostruki olimpijac
 
5G Image

Koji su preduslovi za korišćenje 5G mreže?

Da bi korisnik mogao da koristi 5G mrežu, potrebno je da posjeduje telefon koji je prilagođen za korištenje 5G mreže, da na svom telefonu ima aktivan 5G servis, kao i da se nalazi u zoni koja je pokrivena 5G signalom.

 

Dodatne informacije o paketima

 
Cjenovnik postpejd tarifnih paketa
 
 

Potrebna ti je pomoć?

 
 

Pozovi nas


Naš korisnički servis ti je na raspolaganju 24h dnevno, svih 7 dana u nedjelji. Pozovi nas na 1700 i učinićemo sve da ti pomognemo.
 
 

Obrati nam se putem live chata


Udobnije ti je da kuckaš? Nama je to skroz u redu. Piši nam putem live chat opcije, koju možeš pronaći svuda na sajtu, kao i u Moj One aplikaciji. Naši agenti su tu za tebe.
 

Posjeti nas


Mi smo svuda gdje si i ti. Posjeti nas u nekoj od naših poslovnica kad god ti zatreba direktna podrška.