Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE DRIVEY
 

Sada svi putnici u kolima mogu da uživaju u brzom internetu jer Drivey omogućava povezivanje na WiFi hotspot.


Osim što nudi zabavu tokom puta, Drivey analizira i samu vožnju, prati naglo ubrzavanje ili usporavanje, kočenje ili oštro skretanje i na taj način ti daje veću sigurnost prilikom vožnje. Drivey takođe brine i o tvom automobilu i šalje ti obavještenja o problemima sa motorom, a možeš da podesiš i podsjetnike za servisiranje. Takođe, možeš da pratiš i lokaciju vozila putem GPS-a u realnom vremenu. Instaliraj aplikaciju i sve informacije o tvom automobilu biće ti dostupne na pametnom telefonu.

 

Zabava


Internet u kolima? Može! Uz 4G Drivey uređaj imaš i mogućnost da povežeš do 10 uređaja istovremeno na Wi-Fi pristupnu tačku u kolima.
 

Briga o vozilu


Prati temperaturu motora, napon akumulatora, potrošnju goriva, nivo ulja, podesi podsjetnike za servisiranje vozila. Imaš i obavještenja svaki put kada se tvoj auto pokrene.
 
 
 

Sigurnost


Analiziraj ponašanje u vožnji kao što su naglo ubrzanje ili usporavanje, naglo kočenje, oštro skretanje, prekoračenje brzine, udarci i sudari.
 

GPS lokacija


Uživo prati na mapi lokaciju svog vozila, provjeri trajanje svakog putovanja, podesi granice kretanja i analiziraj istorijske podatke o praćenju i poziciji.
 
 
 

Drivey tarifni paketi


Drivey usluga dostupna je uz sljedeće tarifne pakete i ugovornu obavezu od 24 mjeseca:
 

Drivey LiteSigurnost

Briga o vozilu

GPS


*3G uređaj


3G OBD2 uređaj: 1 EUR

Drivey mjesečna pretplata

5,99 EURDrivey


Internet

10 GBSigurnost

Briga o vozilu

GPS
4G OBD2 uređaj: 19,99 EUR

Drivey mjesečna pretplata

9,99 EURDrivey Plus


Internet

50 GBSigurnost

Briga o vozilu

GPS
4G OBD2 uređaj: 1 EUR

Drivey mjesečna pretplata

11,99 EUR 

Dodatne informacije o Drivey paketima

 

Ne brinite ukoliko putujete van zemlje jer Vam je na raspolaganju i roming dodatak od 50MB za praćenje vozila i u inostranstvu po cijeni od 5 EUR.

 
 

Kupi Drivey u našoj najbližoj poslovnici.