Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE
 
 

Moj One aplikacija

 

Bilo da ste postpejd ili pripejd korisnik, uz našu aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih dodataka i aktuelnih kampanja.

 
 
 
 

 
 

Prodaja ski pasova

Ukoliko volite zimske sportove i skijanje, One kompanija, u saradnji sa Skijalištima Crne Gore, obezbijedila je prodaju ski pasova za skijalište u Kolašinu.
 
 
 

Prenesi broj

Najbrža i najbolja mreža otvara vrata svim pripejd i postpejd korisnicima koji žele da postanu korisnici jedne od najvećih svjetskih telekomunikacionih kompanija, a da nastave da koriste svoj broj.


 
 

Zaštita od isključenja

Korisnici mogu da zaštite broj od privremenog isključenja jednom tokom mjeseca i to u periodu od 02. do 15. u mjesecu.

 
 
 

SOS dopuna

Uz SOS dopunu sada možeš nesmetano nastaviti razgovore, poruke ili surfovanje internetom onda kada ti je to najpotrebnije i kada nisi u mogućnosti da dopuniš svoj račun.


 
 

Telefonski servisi

Korisni telefonski brojevi u okviru naše mreže
 
 
 

Premium servisi

Premijum servisi podrazumijevaju SMS i govorne servise sa dodatnom vrijednošću, odnosno servise koji osnovnim servisima dodaju premijum vrijednost (cijenu koja se razlikuje od standardne cijene SMS-a ili GPRS-a).


 
 

Zadovoljan korisnik je prvi i najvažniji cilj kompanije One.


Zato smo svu snagu i potencijal naše mreže usmjerili na zadovoljenje vaših želja i potreba.


To se najbolje ogleda u bogatoj ponudi raznovrsnih usluga, standardizaciji osnovnih servisa, primijenjenim mjerama zaštite i kompatibilnosti sa drugim sistemima, kao i širokom spektru dodatnih usluga.