Menu
 

Strategija odgovornog poslovanja

 
Naša primarna odgovornost jeste da pomognemo ljudima da komuniciraju, bez obzira gdje se nalaze, i da maksimalno koriste sve prednosti naših usluga. Ključni prioriteti su bazirani na našim suštinskim vrijednostima: jednostavnost, održanje obećanja, inspirativnost i poštovanje, i odnose se na:

  • Postizanje maksimalnog efekta koji nude mobilne telekomunikacije
  • Promovisanje sigurnijih proizvoda i servisa, te zaštite djece na Internetu
  • Minimiziranje emisije ugljen-dioksida uz istovremeno razvijanje eko servisa koji će pomoći našim korisnicima da i oni smanje sopstvene količine emisije ugljen-dioksida
  • Uspostavljanje odgovorne poslovne prakse kao integralnog dijela svake naše aktivnosti, kako strateške, tako i operativne
 

Upravljanje

 
Korporativna odgovornost je sastavni dio našeg poslovanja; integrisana je u naše principe upravljanja, pravila ponašanja, vizije, vrijednosti i liderska očekivanja. Mi sistematično uključujemo sfere društvene odgovornosti, kao što su zaštita životne sredine i briga o zdravlju i sigrunosti, u sve naše upravljačke procese i politike. Što je više moguće, trudimo se da integrišemo aspekat odgovornog poslovanja u naše suštinske poslovne funkcije.

 
 

ISO setifikati

​​​​​​​Naša kompanija, našla se rame uz rame sa brojnim svjetskim kompanijama koje su svoju opredjeljenost ka stalnim unaprjeđenjima i dosljednoj primjeni međunarodnih standarda i zvanično potvrdile kroz nezavisan i nepristrasan proces provjera. 

 
 
 
 

Odobravanje humanitarnih SMS brojeva


U skladu sa strategijom kompanije, prema definisanim kriterijumima, One Crna Gora DOO odobrava ograničen broj humanitarnih brojeva.