Novosti i saopstenja

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA

Share this:

 • news-img
  29.12.2016.

  Telenor i Telenor fondacija posjetili Dječji dom „Mladost“

  Kao i svake godine, kompanija Telenor i Telenor fondacija obilježavaju predstojeće praznike u duhu darivanja, posjetom Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj

 • news-img
  27.12.2016.

  Tron iz kultne serije od danas u Podgorici

  Svi ljubitelji kultne HBO serije ,,Igra prestola“ moći će od danas da zauzmu čuveni gvozdeni tron, koji će biti izložen na Telenorovom promotivnom mjestu ispred Tržnog centra Delta City u Podgorici.

 • news-img
  14.12.2016.

  Novi servis za efikasnu kontrolu troškova

  Svim korisnicima Telenor fiksne i mobilne mreže od sada je na raspolaganju još jedna mogućnost za provjeru mreže u kojoj se nalazi broj koji pozivaju.

 • news-img
  09.12.2016.

  Briga o djeci prioritet odgovornog poslovanja

  Zaposleni u Telenoru posjetili su danas ,,Resursni centar za djecu i mlade Podgorica“, i proveli dan u razgovoru sa članovima uprave i druženju sa djecom iz ove jedinstvene obrazovne ustanove u Crnoj Gori.

 • news-img
  06.12.2016.

  Novi stikeri i besplatan Viber tokom šest mjeseci

  U susret praznicima,Telenor je za svoje prepaid korisnike pripremio brojna iznenađenja. Nova ponuda donosi još više mogućnosti za komunikaciju u Telenor mreži, uz savremene digtalne servise.

 • news-img
  02.12.2016.

  Servis HBO GO od danas u Telenoru

  Telenor svojim postpaid korisnicima od danas samostalno nudi uslugu HBO GO

 • news-img
  01.12.2016.

  Za jednake mogućnosti i dostupna prava

  Više od 150 srednjoškolaca učestvovalo je na drugoj po redu konferenciji Teen T@lk, održanoj danas u Podgorici, koju je otvorila Sandra Štajner, generalna direktorka Telenora u Crnoj Gori.

 • news-img
  24.11.2016.

  Telenoru nagrada za brigu o životnoj sredini

  Unija poslodavaca Crne Gore dodijelila je kompaniji Telenor nagradu za društveno odgovorno poslovanje za ovu godinu, u kategoriji velikih preduzeća koja su pokazala brigu za životnu sredinu.

 • news-img
  15.11.2016.

  Otvoren konkurs Telenor fondacije za podršku projektima

  Konkurs Telenor fondacije za podršku društveno odgovornim projektima od danas je otvoren za sve institucije, nevladine i humanitarne organizacije u Crnoj Gori

 • news-img
  11.11.2016.

  Preko pola miliona preuzetih Telenor stikera

  Viber stikeri „Ljetnje avanture Čađa i Danila“, koje je Telenor kreirao kao ljetnji poklon za svoje korisnike, za nekoliko mjeseci preuzeti su više od pola miliona puta

 • news-img
  04.11.2016.

  Kultura na klik

  Telenor Fondacija i NVO „Kutak“ realizuju projekat „Kilk za kulturu“, koji ima za cilj da informacije iz oblasti kulture učini dostupnijim.

 • news-img
  30.10.2016.

  ,,Trka zadovoljstva“ za podršku zajednici

  Oko sedamdeset zaposlenih u kompaniji Telenor, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u Trci zadovoljstva, koja je održana u okviru 23. Podgoričkog maratona.

 • news-img
  26.10.2016.

  Finansijski rezultati za Telenor Crna Gora za Q3 2016

  Telenor grupa danas je objavila finansijske rezultate za treće tromjesečje 2016. godine.

 • news-img
  16.10.2016.

  Privremeno obustavljanje korišćenja aplikacija Viber i WhatsApp

  Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost naložila je svim telekomunikacionim operatorima da isključe mogućnost korišćenja aplikacija Viber, WhatsApp i drugih sličnih servisa, koji su tokom dana upotrijebljene za neželjenu komunikaciju sa korisnicima.

 • news-img
  16.10.2016.

  Suspendovana zabrana korišćenja aplikacija Viber i WhatsApp

  Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost naložila je suspenziju zabrane korišćenja aplikacija Viber, WhatsApp i drugih sličnih servisa, koja je tokom dana upućena svim telekomunikacionim operatorima u Crnoj Gori. Servisi će ponovo biti dostupni večeras od 19.30h.