Servis HBO GO od danas u Telenoru

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SERVIS HBO GO OD DANAS U TELENORU

Share this:

NAZAD
 
Telenor svojim postpaid korisnicima od danas samostalno nudi uslugu HBO GO. Taj poznati video striming servis korisnicima omogućava gledanje preko 3200 naslova – filmskih hitova, novih i kultnih serija, dokumentarnih i crtanih filmova, bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno. Sadržaj visoke rezolucije moguće je pratiti na četiri različita uređaja - na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili Smart TV-u, u dva paralelna strima, uz bilo koju internet konekciju.
 
Korisnicima koji kupe telefon tokom decembra i januara Telenor poklanja servis HBO GO, uz neograničen internet za njegovo korišćenje, do kraja februara 2017.godine. HBO GO biće dostupan kao dio Play + paketa ili samostalno, kao dodatak.
 
Servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor. Za korisnike Play M, L, XL i Premium paketa servis je uključen u ponudu, bez naknade, dok samostalno korišćenje servisa košta 5,9 eura mjesečno. Korisnici uz HBO Go dobijaju i 5GB interneta za njegovu upotrebu.
 
Najnoviji blokbasteri, kao što su „Povratnik“, „Džoj“ i „Dedpul“, sve epizode novih hit serija „Zapadni svijet“ i „Mladi papa“, kompletne sezone kultnih serija „Igra prijestola“ i „Porodica Soprano“, kao i Diznijevi filmovi za najmlađe, samo su neki od naslova koji će u narednom periodu, uz HBO GO i Telenor mrežu, korisnicima biti dostupni u svakom trenutku.