Novosti i saopstenja

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA

Share this:

 • news-img
  21.12.2021.

  ZAVRŠENA PROMJENA VLASNIŠTVA U TELENORU CRNA GORA

  Kompanija 4iG postala je 100% vlasnik Telenora Crna Gora, nakon odobrenja akvizicije od strane crnogorske Agencija za zaštitu konkurencije i završetka finansijske transakcije. Cilj mađarskog vlasnika je da proširi i unaprijedi usluge koje crnogorski mobilni operator pruža. Promjenom vlasništva Telenor Crna Gora će nastaviti da, uobičajeno visokim kvalitetom, pruža usluge fizičkim licima i poslovnim korisnicima.

 • news-img
  15.07.2021.

  Telenor je najbolja mreža u Crnoj Gori drugi put zaredom

  Telenor mreža je drugi put zaredom dobila prestižno priznanje BEST IN TEST na nezavisnom mjerenju kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori, koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT u periodu od novembra 2020 do aprila 2021. godine.

 • news-img
  11.05.2021.

  eSIM dostupan u Telenoru - Budućnost je stigla

  Jedna od posljednjih inovacija iz svijeta digitalnih tehnologija, eSIM, od sada je dostupna u Telenoru.

 • news-img
  19.04.2021.

  Djeca i roditelji bezbrižni uz Telenor Go Smart

  Kako odrastaju, većina djece će vjerovatno tražiti da ima svoj mobilni telefon, a vi ćete željeti da budete u mogućnosti da ostanete u kontaktu s njima kad počnu da provode više vremena van kuće.

 • news-img
  29.03.2021.

  Bartoniček preuzima upravljanje PPF-om nakon tragične smrti Petra Kelnera

  Bartoniček preuzima upravljanje PPF-om nakon tragične smrti Petra Kelnera.

 • news-img
  27.03.2021.

  Telenor aktivni ambasador akcije „Sat za planetu“

  Kompanija Telenor se i ove godine, gašenjem svjetla u upravnoj zgradi Telenora u Podgorici, kao i u svim Telenor prodavnicama širom Crne Gore pridružila globalnoj akciji "Sat za našu planetu"

 • news-img
  25.03.2021.

  Prvi Dev Talks u Crnoj Gori u organizaciji Telenora ispunio očekivanja učesnika

  Prvi Dev Talks u Crnoj Gori u organizaciji Telenora ispunio je očekivanja crnogorske IT zajednice, a učesnici poručuju da je ovo jedan od najboljih načina da se IT zajednica u Crnoj Gori osnaži i umreži sa svojim kolegama iz regiona, ali i šire.

 • news-img
  22.03.2021.

  Prvi Dev Talks u Crnoj Gori - Telenor spaja IT zajednicu

  Kako bi osnažili i umrežili IT zajednicu u Crnoj Gori sa međunarodnim IT stručnjacima, Telenor će sjutra, 23. marta, sa početkom u 15 časova organizovati prvi Dev Talks u Crnoj Gori.

 • news-img
  15.01.2021.

  Najnovija serija Samsung Galaxy telefona od sada u Telenoru

  Samsung Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra novi su flegšip uređaji ove kompanije, a Telenorovi korisnici mogu ih rezervisati od 14. do 28. januara putem sajta www.telenor.me.

 • news-img
  01.01.2021.

  Saobraćaj u novogodišnjoj noći

  U periodu od 31. decembra u 19 sati do 1. januara 2021. godine u 11 sati, kroz Telenorovu mrežu prošlo je 34,8 terabajta podataka, što je za skoro 50% više u odnosu na prošlu godinu. Najviše podataka korisnici su razmijenili putem aplikacija Facebook, Viber, Instagram i YouTube.