Novosti i saopstenja

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA

Share this:

 • news-img
  24.12.2017.

  Druženje sa Youtube zvijezdama

  Regionalne Youtube zvijezde, Marija Žeželj i Idžo, gostovali su danas u KIC ,,Budo Tomović“ i družili se sa svojim fanovima. Događaj je organizovala kompanija Telenor, u okviru promotivnih aktivnosti nove pripejd kampanje.

 • news-img
  17.12.2017.

  Zadržali lidersku poziciju na tržištu

  Telenor je zadržao lidersku poziciju na tržištu sa gotovo 37 odsto tržišnog udjela u ukupnom broju korisnika, saopštila je generalna direktorica kompanije, Sandra Štajner, i dodala da su uvođenje inovacija i prilagođavanje promjenama od ključne važnosti za njihovo poslovanje.

 • news-img
  06.12.2017.

  Počinje peti Telenor Forum mladih

  U petak, 8. decembra, počeće peti po redu Telenor Forum mladih, koji će se tokom četiri dana održavati u Oslu. Događaj i ove godine Telenor organizuje u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.

 • news-img
  23.11.2017.

  Prijavite se za veliki “Clash Royale“ turnir

  Telenor će svim ljubiteljima popularne igre za mobilni telefon “Clash Royale” pružiti priliku da učestvuju u onlajn turniru, koji počnije 28. novembra u 20 sati. Pobjednici onlajn turnira iz Crne Gore ostvaruju plasman u regionalno finale, koje će se održati 16. decembra u Beogradu, u okviru ovogodišnjeg Games.CON festivala.

 • news-img
  22.11.2017.

  Rezervišite najnoviji iPhone X u Telenoru

  Telenorovi korisnici mogu da rezervišu dugoočekivani i najavljivani iPhone X putem web prodavnice na sajtu www.telenor.me, a prve isporuke počinju od petka, 24.novembra.

 • news-img
  16.11.2017.

  Nova pripejd ponuda Telenora

  Kompanija Telenor pripremila je atraktivnu ponudu za nove pripejd korisnike, koji imaju mogućnost da aktiviraju dodatak “Telenor besplatno“. Dodatak donosi 100 minuta ka svim mrežama, 1000 minuta u mreži i deset gigabajta interneta, a može se iskoristiti tokom sedam dana.

 • news-img
  01.11.2017.

  Otvoren konkurs Telenor fondacije ,,Uključi se digitalno“

  Telenor fondacija objavila je danas novi, šesti po redu konkurs za podršku društveno odgovornim projektima ,,Uključi se digitalno“, na koji se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Crnoj Gori. Fondacija će, osim finansijske, izabranim projektima omogućiti i organizacionu i logističku podršku.

 • news-img
  29.10.2017.

  Zaposleni u Telenoru učestvovali u ,,Trci zadovoljstva“

  Više od osamdeset zaposlenih u Telenoru, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u Trci zadovoljstva, održanoj u okviru 24. Podgoričkog maratona.

 • news-img
  25.10.2017.

  Finansijski rezultati Telenora Crna Gora za treći kvartal 2017. godine

  Telenor grupa objavila je danas finansijske rezultate za treći kvartal 2017. godine.

 • news-img
  16.10.2017.

  Partnerstvo UNICEF-a i Telenora u kampanji "Zaustavimo nasilje onlajn"

  Kroz trogodišnje partnerstvo sa kancelarijom UNICEFa u Crnoj Gori, Telenor je podržao projekat „Digitalna bezbijednost za svako dijete“ koji za cilj ima uvođenje digitalne pismenosti kroz osnovnoškolsko obrazovanje.

 • news-img
  13.10.2017.

  Još jedna uspješna ljetnja sezona

  Već petu godinu zaredom, kompanija Telenor ima najviše korisnika u ljetnjoj sezoni, što se posebno odnosi na pripejd korisnike.

 • news-img
  06.10.2017.

  Telenor izabrao kandidate za Forum mladih

  Danica Čelebić i Luka Petrić predstavljaće Crnu Goru na ovogodišnjem, petom po redu Telenor Forumu mladih, koji će se održati od 8. do 11. decembra u Oslu.

 • news-img
  02.10.2017.

  Staze u nacionalnim parkovima na klik od ljubitelja prirode

  Turistička organizacija Žabljak je održala konferenciju povodom završetka projekta „IT kao podrška razvoju avanturističkog turizma“, koji je realizovan uz podršku Telenor Fondacije.

 • news-img
  27.09.2017.

  Digitalizacija ključna za ekonomije balkanskih zemalja

  Na pragu smo digitalne revolucije, a zemlje Zapadnog Balkana trebalo bi da digitalizaciju iskoriste za razvoj svojih ekonomija i nove investicije, jedan je od zaključaka panela ,,Istraživanje potencijala digitalne transformacije na Balkanu“, koji je organizovao Telenor u okviru ovogodišnjeg Infofesta.

 • news-img
  26.09.2017.

  Društvena mreža za mlade sa smetnjama u razvoju

  U prostorijama Dnevnog centra u Pljevljima je predstavljena platforma - društvena mreža www.socijalnainkluzija.me, koja će omogućiti da preko 230 djece i mladih sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom - korisnika 13 dnevnih centara u Crnoj Gori i volontera nesmetano komuniciraju.