Preko pola miliona preuzetih Telenor stikera

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PREKO POLA MILIONA PREUZETIH TELENOR STIKERA

Share this:

NAZAD
 
Viber stikeri „Ljetnje avanture Čađa i Danila“, koje  je Telenor kreirao kao ljetnji poklon za svoje korisnike, za nekoliko mjeseci preuzeti su više od pola miliona puta. Da su Čađo i Danilo stekli naklonost Viber zajednice potvrđuje i podatak da je do sada registrovano gotovo sedam miliona poslatih stikera.
 
Popularni dvojac djelo je digitalnog tima kompanije Telenor, koji  je imao namjeru da osmisli jedinstveni stiker paket sa duhovitim likovima i njihovim avanturama. ,,Ljetnje avanture Čađa i Danila“ mogu se besplatno preuzeti na Viber stiker marketu.  
 
Podsjećamo, kompanija Telenor prva je u Crnoj Gori ostvarila saradnju sa Viberom. Tako su tokom ljeta svi korisnici koji su kupili turistički paket dobili besplatan internet saobraćaj za korišćenje Vibera tokom 15 dana. Postojeći prepaid korisnici imaju mogućnost da kupe mjesečni dodatak koji im omogućava besplatan internet za neograničeno korišćenje Viber servisa.
 
Prateći globalne tehnološke trendove, Telenor se trudi da svojim korisnicima nudi savremene i inovativne digitalne servise, koji se mogu aktivirati preko aplikacije i portala Moj Telenor. Koristeći taj interaktivni alat,  korisnici mogu u svakom trenutku provjeriti trenutno stanje na računu i preostali internet saobraćaj, kao i aktivirati aktuelne ponude, digitalne servise i dodatke u Telenor mreži.