Novi servis za efikasnu kontrolu troškova

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI SERVIS ZA EFIKASNU KONTROLU TROŠKOVA

Svim korisnicima Telenor fiksne i mobilne mreže od sada je na raspolaganju još jedna mogućnost za provjeru mreže u kojoj se nalazi broj koji pozivaju. Besplatnim pozivom na broj 14789 i unosom traženog broja, korisnici će automatski dobiti povratnu informaciju.

Osim na taj način, korisnici mogu ukucati i kod *136*06xxxxxx# i potvrditi zahtjev, ili poslati SMS sa tekstom MREZA06xxxxxx na broj 14789.

Putem tih servisa, kompanija Telenor nastoji da što bolje informiše korisnike i pomogne im u efikasnijoj kontroli troškova. Podsjećamo, informacije o tome u kojoj se mreži nalazi traženi broj dostupne su i na sajtu Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, kao i putem aplikacije ,,Operator“, koju je  moguće preuzeti na GooglePlay.

Sa ciljem još transparentnije i efikasnije komunikacije sa svojim korisnicima, kompanija je razvila i aplikaciju Moj Telenor. Uz taj digitalni servis, korisnicima je, u svakom trenutku, dostupan pregled trenutnog stanja na računu i preostalog interneta, kao i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih ponuda Telenora.