Novosti i saopstenja

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA

Share this:

 • news-img
  15.12.2020.

  Digitalna Grebalica – novogodišnji pokloni za sve!

  Korisnicima Telenor mreže, od danas je u okviru Moj Telenor aplikacije, dostupna digitalna Grebalica, igrica koja im omogućava da osvoje neku od brojnih nagrada.

 • news-img
  01.12.2020.

  Neograničeni intrenet u Telenoru, najboljoj mreži na testu

  U okviru praznične ponude koja je dostupna od 30. novembra, Telenor svim korisnicima nudi neograničen internet i mogućnost kupovine telefona po sniženim cijenama.

 • news-img
  25.11.2020.

  Telenor mreža najbolja na testu prema Umlaut mjerenju

  Telenor mreža osvojila je prestižno priznanje “BEST IN TEST” na nezavisnom i uporednom mjerenju kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT (ranije poznata kao P3).

 • news-img
  30.10.2020.

  Rezervišite najnoviji iPhone 12 i iPhone 12 PRO u Telenoru

  U Telenoru se od danas mogu rezervisati novi iPhone 12 i iPhone 12 PRO, do sada najatraktivniji uređaji kompanije Apple, putem web forme na www.telenor.me, gdje je dostupan i cjenovnik za oba modela.

 • news-img
  20.10.2020.

  Niže cijene uređaja i pretplate za lakše online učenje

  Telenor je za svoje korisnike pripremio specijalnu ponudu za kupovinu tableta Samsung Galaxy tab A 8'' po sniženoj cijeni, uz tarifni paket „Internet 50“ koji donosi 50 gigabajta interneta.

 • news-img
  02.10.2020.

  Recikliranje telefona u Telenoru

  Počev od 01.10.2020. Telenor omogućava reciklažu starih telefona svim korisnicima, bez obzira na to koju mrežu koriste, kao i popust prilikom zamjene starog telefona za novi.

 • news-img
  10.09.2020.

  Telenor prvi u Crnoj Gori uvodi Drivey uslugu

  Telenor je prvi operator na tržištu Crne Gore koji korisnicima donosi inovativnu uslugu Drivey koja služi za povezivanje, analizu i praćenje najvažnijih informacija o ispravnosti i kretanju vozila, kao i načinu vožnje. Uz to, saputnicima omogućava konekciju na WiFi internet preko Telenor 4G mreže.

 • news-img
  27.08.2020.

  Ne uzvraćajte pozive nepoznatim brojevima iz inostranstva

  Poštovani korisnici, obavještavamo vas da su tokom dana primijećeni učestali pozivi ka korisnicima Telenor mreže sa inostranih brojeva, iz Velike Britanije, Njemačke i Francuske. Cilj ovih, zllonamjernih poziva jeste da korisnik primijeti propušteni poziv i onda uzvrati, a poziv se tarifira po cijenama međunarodnog saobraćaja ka tim zemljama. Ukoliko primijetite propuštene pozive sa brojeva koji počinju sa 44, 49 i 33, molimo da ih ignorišete, osim ukoliko nije riječ o vama poznatim brojevima.

 • news-img
 • news-img
  07.08.2020.

  Rezervišite Samsung Galaxy Note 20 i Samsung Galaxy Note 20 Ultra u Telenoru

  Samsung Galaxy Note 20 i Samsung Galaxy Note 20 Ultra najnoviji su mobilni uređaji kompanije Samsung, koje Telenorovi korisnici mogu da rezervišu od 6. do 20. avgusta putem sajta www.telenor.me.

 • news-img
  05.08.2020.

  Telenor objavio Izvještaj o održivom poslovanju

  Nastavak rada na stvaranju bezbjednijeg digitalnog okruženja za djecu, kao i aktivnosti usmjerene na zaštitu životne sredine – bili su u fokusu društveno odgovornog poslovanja Telenora tokom 2019. godine.

 • news-img
  01.08.2020.

  Obavještenje o izmjeni uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom – tarifni paketi za pravna lica

  Od 1. septembra 2020. godine izmijeniće se uslovi ugovoreni pretplatničkim ugovorom za usluge koje koristite u mobilnoj telefoniji Telenora Crne Gore za sljedeće pakete

 • news-img
  17.07.2020.

  Obavještenje o planiranim radovima

  Telenor konstantno radi na poboljšanju svojih usluga i unapređuje kvalitet servisa koje nudi svojim korisnicima. Usljed planiranih radova, obavještavamo vas da u jutarnjim časovima u nedjelju, 19.jula, može doći do kratkotrajnih prekida pojedinih servisa. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje, potrudićemo se da sve smetnje budu otklonjene u najbržem roku. Hvala vam.

 • news-img
  17.07.2020.

  Ljetnji pripejd uz 500 gigabajta

  Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio novu ljetnju ponudu, koja se sastoji od dva paketa sa po 500 gigabajta. Paketi koštaju deset ili petnaest eura, u zavisnosti od vremena tokom kojeg se 500 raspoloživih gigabajta mogu iskoristiti.

 • news-img
  10.07.2020.

  Revolucionarni Samsung Galaxy Z Flip u Telenoru

  Novi uređaj kompanije Samsung, Galaxy Z Flip, sa inovativnim preklapajućim dizajnom, dostupan je u Telenorovim prodavnicama, a može se kupiti i putem sajta www.telenor.me.