Novi stikeri i besplatan Viber tokom šest mjeseci

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI STIKERI I BESPLATAN VIBER TOKOM ŠEST MJESECI

Share this:

NAZAD
 
U susret praznicima,Telenor je za svoje prepaid korisnike pripremio brojna iznenađenja. Nova ponuda donosi još više mogućnosti za komunikaciju u Telenor mreži, uz savremene digtalne servise.
 
Tako je, od 1. decembra, svim novim korisnicima na raspolaganju dodatak koji omogućava korišćenje besplatnog interneta za Viber, tokom narednih šest mjeseci.
 
Kao posebno iznenađenje, Telenor je kreirao novi paket Viber stikera, kojim se nastavljaju avanture popularnog dvojca, Čađa i Danila. Ovog puta, riječ je o njihovim zimskim dogodovštinama, a stikeri ,,Zimske čarolije Čađa i Danila“ već se mogu besplatno preuzeti na Viber stiker marketu.
 
Dodatno, svi novi korisnici imaće mogućnost besplatne aktivacije prvog ,,Dodaj sve“ dodatka, koji omogućava 1000 minuta u mreži, 1000 poruka ka svim mrežama i gigabajt interneta po maksmalnoj brzini. Dodatak važi tokom sedam dana, i aktivira se preko kratkog koda *123#, kao i aplikacije i portala Moj Telenor.
 
Tu se ne završava bogata prepaid zimska ponuda Telenora. Od 1. decembra, cijena Surfuj XXL paketa za sve prepaid korisnike biće umanjena sa sadašnjih 9.95 na 4.25 eura, do kraja decembra. Paket omogućava korišćenje 10 gigabajta interneta, tokom 30 dana.
 
Ponuda je obogaćena i sa dva nova SMS dodatka: SMS S, koji donosi 50 poruka za 0,95 eura i SMS M, kojim se za 2,95 eura dobija 500 poruka,  a oba dodatka važe tokom 30 dana.