Tron iz kultne serije od danas u Podgorici

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TRON IZ KULTNE SERIJE OD DANAS U PODGORICI

Share this:

NAZAD
 
Svi ljubitelji kultne HBO serije ,,Igra prestola“ moći će od danas da zauzmu čuveni gvozdeni tron, koji će biti izložen na Telenorovom promotivnom mjestu ispred Tržnog centra Delta City u Podgorici.
 
Impresivni presto jedan je od najprepoznatljivijih simbola serije. Visok je 220 i dugačak 185 centimetara, a težak 135 kilograma. Posjetioci će na tronu moći da se fotografišu do petka, 30. decembra.
 
Na Telenorovom promotivnom mjestu biće izloženi neki od uređaja iz aktuelne ponude, a za posjetioce su pripremljene i interaktivne igrice. Promotivnim aktivnostima Telenor obilježava kampanju i pogodnosti za korisnike, u susret praznicima.
 
U fokusu ovogodišnje kampanje je digitalni servis HBO GO, koji korisnicima omogućava gledanje preko 3200 naslova – filmskih hitova, novih i kultnih serija, dokumentarnih i crtanih filmova, bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno. Sadržaj visoke rezolucije moguće je pratiti na četiri različita uređaja - na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili Smart TV-u, u dva paralelna strima, uz bilo koju internet konekciju.
 
Korisnicima koji kupe telefon tokom decembra i januara Telenor poklanja servis HBO GO, uz neograničen internet za njegovo korišćenje, do kraja februara 2017.godine.