Zaposleni u Telenoru učestvovali u ,,Trci zadovoljstva“

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA ZAPOSLENI U TELENORU UČESTVOVALI U ,,TRCI ZADOVOLJSTVA“

Share this:

NAZAD
 
Više od osamdeset zaposlenih u Telenoru, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u Trci zadovoljstva, održanoj u okviru 24. Podgoričkog maratona. 

Kompanija Telenor četvrti put učestvuje u trci, a ove godine prijavio se rekordan broj zaposlenih. Stazu dugu pet kilometara zaposleni su pretrčali kako bi pomogli društveno odgovorne projekte, pa će Telenor i Telenor Fondacija i ove godine donirati po pet eura za svaki pređeni kilometar. Prikupljena sredstva biće uložena u kupovinu računarske opreme koja će biti donirana dnevnim centrima za djecu sa smetnjama u razvoju. 

Podsjećamo, novac sakupljen učešćem u prošlogodišnjoj trci uložen je u opremanje Resursnog centra za djecu i mlade ,,Podgorica“. Prethodnih godina,  sredstva su poslužila za uređenje parka na Ćemovskom polju, koji je dobio novi mobilijar i raznovrsnije sadržaje.

Učestvovanje u Trci zadovoljstva jedna je od društveno odgovornih aktivnosti koje Telenor sprovodi sa ciljem pružanja podrške zajednici u kojoj posluje.