Druženje sa Youtube zvijezdama

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DRUŽENJE SA YOUTUBE ZVIJEZDAMA

Share this:

NAZAD
 
Regionalne Youtube zvijezde, Marija Žeželj i Idžo, gostovali su danas u KIC ,,Budo Tomović“ i družili se sa svojim fanovima. Događaj je organizovala kompanija Telenor, u okviru promotivnih aktivnosti nove pripejd kampanje. Idžo i Marija govorili su o tome kako su postali popularni u digitalnom svijetu, o upotrebi društvenih mreža i zanimljivim iskustvima koja dijele na svojim kanalima.

Marija Žeželj dolazi iz Novog Sada i jedna  je od najpopularnijih tinejdžerki u regionu, dok je Idžo gejmer iz Crne Gore koji ima više od 170 000 pratilaca. 

Podsjećamo, nova pripejd ponuda odnosi se na sve nove korisnike, koji mogu  aktivirati dodatak „Telenor besplatno“, koji donosi 100 minuta ka svim mrežama, 1000 minuta u mreži i deset gigabajta interneta koji se mogu iskoristiti tokom sedam dana. 

Osim tih povoljnosti za nove korisnike, Telenor svim svojim korisnicima omogućava besplatnu aktivaciju dvije aplikacije po izboru. Tako korisnici mogu besplatno aktivirati Instagram, Twitter, Viber, Facebook ili WhatsApp, i dobiti deset gigabajta mjesečno za svaki od aktiviranih servisa.