Još jedna uspješna ljetnja sezona

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA JOŠ JEDNA USPJEŠNA LJETNJA SEZONA

Share this:

NAZAD
 
Već petu godinu zaredom, kompanija Telenor ima najviše korisnika u ljetnjoj sezoni, što se posebno odnosi na pripejd korisnike. U periodu od maja do avgusta, pripejd korisnička baza Telenora povećala se za 58 hiljada korisnika, a pripejd segment kompanije porastao je za 6%. 

,,U Telenoru se sa naročitom pažnjom odnosimo prema poslovanju u ljetnjoj sezoni, po čemu je crnogorsko tržište i specifično. Nastojimo da kvalitetom usluge i odgovarajućom ponudom podržimo razvoj turizma u Crnoj Gori, i upotpunimo dobre utiske turista koji tokom ljeta ovdje borave. Za nama je još jedno ljeto izvanrednih rezultata, što samo potvrđuje našu lidersku poziciju u pripejd segmentu“, rekla je Sandra Štajner, generalna direktorka Telenora Crna Gora. 

Ovo ljeto obilježile su atraktivne ponude za turiste. Već od početka maja, svi novi korisnici turističkog paketa mogli su besplatno aktivirati neograničeni internet na tri dana. Osim toga, svi korisnici 4G turističkog paketa imali su mogućnost aktivacije i besplatnog interneta za Facebook messenger, Viber i WhatsApp, na period od 15 dana. Od avgusta, svi korisnici turističkog paketa mogli su da uživaju u čak 100GB interneta.