Nova pripejd ponuda Telenora

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVA PRIPEJD PONUDA TELENORA

Share this:

NAZAD
 
Kompanija Telenor pripremila je atraktivnu ponudu za nove pripejd korisnike, koji imaju mogućnost da aktiviraju dodatak “Telenor besplatno“.  Dodatak donosi 100 minuta ka svim mrežama, 1000 minuta u mreži i deset gigabajta interneta, a može se iskoristiti tokom sedam dana. Aktivira se putem kratkog koda, aplikacije ili portala Moj Telenor. Nakon aktivacije dodatka “Telenor besplatno”, novi korisnici imaće mogućnost da aktiviraju i dodatak “Telenor start”,  koji im omogućava iste benefite po cijeni od tri eura.

Osim ovih povoljnosti za nove korisnike, Telenor svim svojim korisnicima omogućava besplatnu aktivaciju dvije aplikacije po izboru. Tako korisnici mogu besplatno aktivirati Instagram, Twitter, Viber, Facebook ili WhatsApp, i dobiti deset gigabajta mjesečno za svaki od aktiviranih servisa. 

Telenor je pripremio još jedno iznenađenje za sve ljubitelje društvenih mreža. U subotu, 18. novembra, Delta City posjetiće mlade YouTube zvijezde – Marija Žeželj i Idžo. Pozivamo njihove pratioce da se sa popularnim ,,jutjuberima“ druže od 18.00 sati i razgovaraju o digitalnom svijetu i korišćenju društvenih mreža.