Rezervišite najnoviji iPhone X u Telenoru

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA REZERVIŠITE NAJNOVIJI IPHONE X U TELENORU

Share this:

NAZAD
 
Telenorovi korisnici mogu da rezervišu dugoočekivani i najavljivani iPhone X putem web prodavnice na sajtu www.telenor.me, a prve isporuke počinju od petka, 24.novembra. 

Kombinacijom stakla za koje proizvođač tvrdi da je najizdržljivije na tržištu i okvira od nerđajućeg čelika, najnoviji iPhone otporniji je na udarce u odnosu na prethodne modele. Otporan na prašinu i vodu, novi iPhone X dolazi sa dvije kamere od 12 mega piksela, koje omogućavaju visok kvalitet fotografija i video zapisa. Zahvaljujući moćnom procesoru, iPhone X može obraditi i do 600 milijardi operacija u sekundi. 

Otključavanje telefona preko otiska prsta zamijenjeno je tehnologijom prepoznavanja lica. Novi iPhone na lice projektuje tridesetak hiljada malih tačaka pomoću kojih prepoznaje dubinu i omogućava identifikaciju.

Bežično punjenje, duže trajanje baterije, brži i napredniji operativni sistem samo su još neke od karakteristika novog uređaja, u kojem će uživati ljubitelji napredne tehnologije i savremenih digitalnih servisa, dostupnih u Telenor mreži. U Telenorovoj ponudi naći će se iPhone X modeli od 64 i 256 gigabajta interne memorije.