Telenor aktivni ambasador akcije „Sat za planetu“

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR AKTIVNI AMBASADOR AKCIJE „SAT ZA PLANETU“

Share this:

NAZAD
 

Kompanija Telenor se i ove godine, gašenjem svjetla u upravnoj zgradi Telenora u Podgorici, kao i u svim Telenor prodavnicama širom Crne Gore pridružila globalnoj akciji "Sat za našu planetu".


Iz te kompanije poručuju da uprkos tome što su globalne okolnosti drugačije zbog pandemije koronavirusa, i dalje imamo veliku priliku da izvršimo uticaj - onlajn i iz naših domova. 


“Telenor već 13 godina podržava akciju “Sat za planetu” koja se ove godine održava pod sloganom “Digni glas za prirodu”. Jedan od stubova društveno odgovornog poslovanja kompanije Telenor je zaštita i unapređenje životne sredine. Zato se svakodnevno trudimo da pažljivo koristimo prirodna bogatstva i da ih sačuvamo za generacije koje tek dolaze,” navodi se u saopštenju.


Iz ove kompanije podsjećaju da Telenor nije samo učesnik, već i aktivni ambasador inicijative “Sat za planetu”.
  

“Svake godine Telenor podsjeća i podstiče svoje korisnike, partnere, zaposlene da se uključe i pokažu posvećenost ovoj simboličnoj ali veoma važnoj akciji,” ističu u Telenoru. 


Sat za planetu je globalni pokret koji se tradicionalno obilježava još od 2007. godine, kada su se u Sidneju ugasila svjetla na 60 minuta u znak protesta protiv zagađenja životne sredine.