Najnovija serija Samsung Galaxy telefona od sada u Telenoru

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NAJNOVIJA SERIJA SAMSUNG GALAXY TELEFONA OD SADA U TELENORU

Share this:

NAZAD
 
Samsung Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra novi su flegšip uređaji ove kompanije, a Telenorovi korisnici mogu ih rezervisati od 14. do 28. januara putem sajta www.telenor.me.

Kupci koji u navedenom periodu putem online prodavnice rezervišu Samsung Galaxy S21 i Galaxy S21+ dobijaju na poklon uređaj SmartTag lokator i bežične slušalice Samsung Galaxy Buds Live u crnoj boji, dok oni koji rezevišu Samsung Galaxy S21 Ultra dobijaju na poklon SmartTag lokator i bežične slušalice Samsung Galaxy Buds Pro u crnoj boji.

Samsung Galaxy S21 seriju karakteriše novi dizajn, kamera profesionalnog ranga za korisnike svih nivoa vještina i najnapredniji procesor koji je ikada korišćen u Galaxy uređajima – Exynos 2100. Specifičnost Galaxy S21 Ultra pametnog telefona je mogućnost korišćenja S Pen olovke, čime je S21 Ultra postao prvi Galaxy S uređaj koji pruža podršku olovci za maksimalnu produktivnost i kreativnost.

Samsung Galaxy S21 ima displej od 6.2 inča, Galaxy S21+ dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gejmere i ljubitelje serija, dok je Galaxy S21 Ultra najveći uređaj iz Galaxy serije, sa Dynamic AMOLED 2X displejem od 6.8 inča. Poseban element Galaxy S21  svakako je novi pristup dizajnu pametnog telefona, saContour Cut kućištem za kameru koje se neprimjetno utapa u metalni okvir uređaja.

Galaxy S21 Ultra dolazi sa ekranom QHD rezolucije, dok S21 i S21 Plus imaju 1080p displeje. Modeli Galaxy S21 i S21+ posjeduju trostruku, dok model S21 Ultra odlikuje četvorostruka kamera profesionalnog ranga na bazi vještačke inteligencije za snimanje vrhunskih videozapisa i fotografija studijskog kvaliteta i uvećanjem do 100 puta uz pomoć Space Zoom opcije. Značajna nova karakteristika kamere koju svi telefoni dijele je nova “Director’s View” opcija koja omogućava korisnicima da biraju najbolji kadar, a uz “Vlogger View” sada je moguće simultano snimanje videa sa prelaskom sa prednje na zadnju kameru.

Modeli S21 i S21+ biće dostupni u  plavoj, bijeloj, roze, i potpuno novoj ljubičastoj boji, a Galaxy S21 Ultra dostupan je u  crnoj i sivoj boji. Osim toga, svaki uređaj je na poleđini obložen luksuznim matiranim završnim slojem za posebno sofisticiran izgled.


Prodaja najnovije serije Samsung Galaxy telefona počinje 29. januara.