Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE MOBILNI FACEBOOK
 
Od sada možete i da postavljate fotografije i video zapise posredstvom WAP i MMS servisa i Facebook® Mobile. Sve ovo možete da uradite u pokretu, jer vam kompjuter uopšte nije potreban! 
Usluga je namijenjena svim pripejd i postpejd korisnicima koji imaju telefon koji podtržava MMS servis i aktivan Facebook® profil. 
 

SMS Facebook®

Servis koji vam omogućava da putem SMS-a upravljate svojim Facebook statusom. Osim što možete postavljati i mijenjati status, možete i slati poruke prijateljima, pretraživati Facebook, dodavati prijatelje, dobijati notifikacije o primljenim porukama i još mnogo toga. Sve ovo možete raditi putem SMS poruka.
Cijena poruke, koju šaljete prema Facebook-u, jeste standardna cijena SMS-a u zavisnosti od tarifnog paketa koji koristite.
Da biste aktivirali "SMS Facebook" servis, posjetite adresu facebook.com/mobile i pratite uputstva.
 

MMS 2 Facebook®

Pokažite prijateljima kako se dobro provodite!
Ova usluga vam omogućava da postavljate nove sadržaje, kao, na primjer, fotografije ili video klipove na vaš Facebook® profil, direktno s mobilnog telefona! Sada možete s lakoćom da podijelite dragocjene trenutke s prijateljima. Pokažite svima koliko dobro se zabavljate! 
 

Facebook® Mobile portal preko WAP-a

Naša kompanija je omogućila pristup Facebook® Mobile portalu na adresi http://m.facebook.com. Da biste pristupili, vaš mobilni telefon treba da podržava WAP 1.2 (ili noviju verziju) i da ima Internet pretraživač. Saobraćaj se tarifira po standardnom cjenovniku vašeg tarifnog paketa. 
 

Logovanje na Facebook® Mobile portal

Pristup sajtu moguć je na dva načina:
  • Preko jedinstvene URL adrese koju ćete unijeti u Internet pretraživač na vašem mobilnom telefonu m.facebook.com;
  • Preko našeg WAP portala, tako što ćete izabrati kategoriju „KOMUNIKATOR“ gdje ćete naći Facebook® link.
 

Korišćenje Facebook® Mobile portala

Korisnici mogu istovremeno da budu ulogovani na Facebook® Mobile portalu i standardnom Facebook® sajtu. Prilikom logovanja na mobilni sajt, treba da unesete istu email adresu i lozinku kao što koristite za logovanje na standardni sajt. Samo jedan mobilni telefon može da bude ulogovan na isti Facebook® nalog u isto vrijeme. U trenutku kad se uloguje drugi mobilni, aparat koji je trenutno povezan, biće diskonektovan. 
 

Spisak komandi

MMS 2 Facebook®

Video formati

Tarifiranje