Menu
 

Dječiji satić: neodoljiv uređaj za najmlađe!

Za kraj školske godine, daruj svom mališanu satić koji će ga pratiti kroz sve nezaboravne avanture! Omogući djetetu slobodu istraživanja i bezbrižno uživanje u raspustu, dok pratiš njegovu lokaciju, uvijek u toku sa tim gdje se nalazi. Neka svaki trenutak bude nova avantura uz našu fantastičnu ponudu, jer sigurnost djeteta i tvoja bezbrižnost sada dolaze u paru i to po cijeni od 5.99 EUR!
 

 
 
 

Sat sa ovakvim performansama je pun pogodak samo kada dolazi uz paket sa dovoljno najpotrebnijeg saobraćaja. 


Od sada uz dječiji sat odaberite i Smartić tarifni paket uz koji dobijate neograničene pozive u mreži, 50 minuta ka drugim mrežama i neograničen internet za nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.


 
 

SMARTIĆ TARIFNI PAKET50 min

+ neograničeni minuti u mreži
Neograničen internet
2.71 EUR / mjesečno

 
 

TCL MT42X dječiji satić


 

TCL dječiji satić je uređaj nove generacije. Uz mogućnost kupovine na čak 24 mjesečne rate, ovaj sjajan uređaj je savršen prijatelj i za tvoj budžet.


 
Cijena uređajia (mjesečno) Smartić paket Ukupno (mjesečno)

12 rata

uz ugovornu obavezu


6,56 EUR

2,71 eur

mjesečno

9,27 EUR

24 rate

uz ugovornu obavezu


3,28 EUR

5,99 EUR

 
 

 

Kada kažemo da je dječiji satić pravi izbor za dijete, to zaista i mislimo. Koje karakteristike ima dječiji satić?

 
 
 
 
 
 

Dječiji satić je izražen po IP65 tehnologiji, pažljivo razvijenoj da pruži zaštitu od oštećenja ukoliko se pokvasi ili izloži prašini. 

 
 
 
 
 

Lokacija djeteta će ti biti poznata u svakom trenutku zahvaljujući pravovremenom praćenju koje satić ima. Tu je i mogućnost podešavanja safe zone opcije koja će poslati signal kad je dijete napusti, a uz povezivanje telefona sa pametnim satom, imaćeš uvid i u svu istoriju lokacija na kojima je dijete bilo. Nikad nije bilo lakše imati dijete u vidokrugu, a sve što je potrebno je da bacite pogled. Da, toliko je jednostavno!

 
 
 
 
 

Kontakt sa djetetom nikad nije bio lakši, jer uz pomoć dječijeg satića, gotovo instantno možeš napraviti 4G video poziv. Podesi i prijem glasovnih i tekstualnih poruka i ne brini dok je dijete udaljeno od tebe.

 
 

Dodatne informacije o Smartić paketu

Uslovi koji važe isključivo uz kupljen uređaj