Menu
 

Kada odlučiš da je vrijeme za novi telefon ponesi stari u najbližu One poslovnicu i mi ćemo procijeniti njegovu vrijednost. Na taj način dobićeš vaučer u iznosu procijenjene vrijednosti telefona koji možeš da iskoristiš za kupovinu novog telefona. Dodatno, dobijaš i popust na odabrane modele telefona.

 

Vaučer možeš iskoristiti u narednih 30 dana, ili ga pokloniti prijatelju ili članu porodice, bilo da si naš korisnik ili ne.

 

     Samsung Galaxy S23 FE

 
Android 13
8/128 GB
50 + 8 + 12 MP
 
 

     Xiaomi Redmi Note 13

 
MIUI 14
8/256 GB
100 + 8 + 2 MP
 
 

     Moto Edge 40 Neo

 
Android 13
12/256 GB
50 + 13 MP
 
 

 

Kako funkcioniše otkup?

 
Posjeti našu najbližu poslovnicu i predaj svoj stari uređaj prodavcu na procjenu.
Zaposleni u poslovnici procjenjuje tvoj uređaj prema unaprijed definisanim kriterijumima kao što su marka, model, godina proizvodnje i stanje uređaja.
Nakon procjene, dobićeš ponudu za otkup uređaja. Ako prihvatiš ponudu i potpišeš sva potrebna dokumenta, dobićeš vaučer u procijenjenom iznosu vrijednosti telefona.
Vaučer ima jedinstveni kod i na njemu piše vrijednost koja je prihvaćena za stari uređaj. Na vaučeru je takođe i naznačen datum do kog se vaučer može iskoristiti.
Vaučer možeš da iskoristiš za ostvarivanje popusta na kupovinu novog telefona iz važeće One ponude kao i da ostvariš dodatni popust na odabrane modele telefona.
 
 

Procjena i otkup uređaja

Kupovina novog uređaja uz vaučer

 
 

Iskoristi sjajnu ponudu i recikliraj stari telefon odmah.