Menu
 

Redizajnirali smo Moj One aplikaciju. Sada možeš još brže i lakše da upravljaš svojim brojem, pronalaziš i aktiviraš usluge koje zeliš da koristiš i plaćaš račune u realnom vremenu.

 
Preuzmi najnoviju verziju aplikacije na Google Play, Apple iOS i AppGallery prodavnicama:
 
 
 

Kada pristupiš aplikaciji primijetićeš nove izmjene u vizuelnom identitetu koji je sada lakši za navigaciju. Kako bismo osigurali najbolje korisničko iskustvo unaprijedili smo funkcionalnost i strukturu aplikacije tako da možeš lakše da pronađeš i aktiviraš sve usluge koje želiš da koristiš.

 
 
 
Nova navigacija 

Sada još lakše i brže možeš da pronađeš uslugu koja ti je potrebna jer smo unaprijedili strukturu navigacije. Umjesto menija koji se ranije nalazio sa lijeve strane, sada imaš jasan pregled svih sekcija aplikacije na dnu ekrana. Takođe smo ukinuli horizontalnu navigaciju u tabovima na desno i sve opcije u sklopu unutrašnjeg menija poređali po logičkim cjelinama radi lakšeg pristupa. 


Aktivacija usluga 

Kada klikneš na neku od opcija prikazaće ti se spisak svih usluga u okviru izabrane sekcije, a zatim izaberi i aktiviraj uslugu koju želiš, jednostavno i brzo. 
 
 
 
Plaćanje mjesečnih računa platnim karticama putem naše aplikacije
 
Omogućili smo svim korisnicima plaćanje mjesečnih računa platnim karticama (Visa i Master Card) putem aplikacije. 


Obrada uplata u realnom vremenu

Sada imaš mogućnost da platiš račun koji će biti proknjižen u realnom vremenu, brzo i bez čekanja. 

 
 
 

Automatska aktivacija broja nakon uplate ukoliko je mobilni broj suspendovan. 


Nakon što uplatiš račun preko naše aplikacije, tvoja uplata se automatski obrađuje. Ukoliko je tvoj broj suspendovan, biće aktiviran odmah.  Imenik 


Unaprijeđena verzija aplikacije sada ima i besplatan imenik gdje možeš da pronađes sve postpejd i pripejd korisnike naše mreže. Pretragu je sada moguće raditi po imenu i prezimenu vlasnika, kao i po broju telefona.

 
 
 
Napomena  

  • Ova aplikacija je jedina zvanična aplikacija naše kompanije.Ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti, naša kompanija ne snosi nikakvu odgovornost.
  • Aplikaciju možete nesmetano koristiti preko naše 4G mreže i putem Wi-Fi konekcije. Ukoliko se korisnik nalazi u našoj mreži, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije.
  • Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cijenama za prenos podataka u romingu. Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cijenama definisanim za te servise.
  • Aplikacija je dostupna korisnicima Android 6.0 ili novijih verzija Android operativnog sistema, kao i iOS 12.1 ili novijim.