Menu
 

Bookmate

Nešto za čitanje uvijek na dohvat ruke

 
 

Uz Bookmate imate pristup hiljadama naslova na svom telefonu, tabletu ili laptopu. Knjige su dostupne i na engleskom jeziku tako da u svakom trenutku možete da pristupite brojnim stranim naslovima.


Aktivirajte dodatak i dobijate 10GB za korišćenje Bookmate aplikacije.

 
 

Prilagodite ekran svom oku


Bookmate omogućava da prilagodite svjetlinu ekrana,  promijenite font ili boju pozadine i tako uživate u e-knjizi na najbolji mogući način.

 

Potreban Vam je predlog?


Svako može da napravi tematsku policu za knjige (stručnjaci, prijatelji i drugi ljubitelji knjiga), a Vi možete da pregledate i pratite bilo koju policu koja Vas zanima.

 

Sinhronizacija između uređaja


Bookmate možete da koristite na telefonu, tabletu ili računaru. Dodatno, knjige se sinhronizuju između uređaja tako da lako možete da nastavite tamo gdje ste stali.

 
 

Cijena i kako aktivirati?

 

Ukoliko ste korisnik Biznis Total ili Biznis Start 5 paketa, u okviru Moj One aplikacije možete da odaberete Bookmate kao servis koji možete da koristite bez dodatne nadoknade u okviru paketa.


Bookmate aplikacija dostupna je za sve postpejd i pripejd korisnike i kao tarifni dodatak, putem Moj One aplikacije ili portala, po cijeni od 4.99 eura mjesečno (sa porezom).


Uslovi korišćenja


 
 
 
Aktiviraj putem Moj One aplikacije: