Menu
 
 
 

iPhone 15

 
 
 
 

iPhone 15 Plus

 
 
 
 

iPhone 15 Pro

 
 
 
 

iPhone 15 Pro Max

 
 
 
 

iPhone 15 Pro. Telefon sa druge planete.

 

iPhone 15 Pro je prvi iPhone sa dizajnom od titanijuma visokog kvaliteta. Napravljen je od iste legure koju svemirske letilice koriste za misije na Mars. Titanijum jedan od metala sa najboljim odnosom snage i težine, šti čini Pro modele nikad lakšim. Osjetićeš razliku čim podigneš telefon.

 
 

Četiri neodoljive boje i jedna dilema. Koju odabrati?

 
 
 

A17 Pro čip

 

iPhone 15 Pro je prvi model koji ima hardverski ubrzan ray tracing - to je i do četiri puta brže od ray tracinga baziranog na softveru, što doprinosi realnijem osvjetljenju i fluidnijoj grafici. Uz iPhone 15 Pro, imaćeš potpuno novi gejming ugođaj.

 
 

MetalFX Upscaling kombinuje performanse GPU-a i Neural Engine-a kako bi proizveo grafiku visoke rezolucije, trošeći značajno manje energije. To znači da ćeš moći da se igraš bez prestanka, kad god poželiš.

 
 

Kamera

Kamera iz mašte. Kamera o kojoj maštaš. Kamera iPhone 15 Pro.

 

48 MP čiste veličanstvenosti.

 
 
 
Napredni četvoropikselni senzor koristi svih 48 MP prilagođavajući se onome što snimaš, tako da dobijaš fotografije pri slabom svjetlu sa fenomenalnim detaljima. Takođe ti omogućava nevjerovatno detaljne fotografije uz dodatni 2x optički zum.

Novi Fotonički Engine kombinuje najbolje piksele iz super-visoko-rezolucione slike sa drugim koji je optimizovan za snimanje svetla. Tako automatski dobijate fotografije od 24MP - to je duplo veća rezolucija nego ranije - za svakodnevne slike sa dodatnim detaljima.
 
 

Ti biraš zum. Ti biraš osvjetljenje. Ti biraš fokus.

 
 
Sada možeš da izabereš glavni objektiv kamere - 24 mm, 28 mm ili 35 mm - sve to bez potrebe da nosiš bilo kakvu opremu osim telefona. To je nemjerljiva snaga Pro kamere.
 
 
 

Portreti ispred svog vremena.

 
 
Fotonički Engine čini tvoje portrete snažnijim, pružajući predivne detalje, realnije boje i do dva puta bolje performanse pri slabom osvjetljenju. Sada, portreti mogu biti i Live fotografije. U Portrait mode, možeš koristiti kontinuirani zum za kadriranje kakvo želiš, a čak i da pomjeriš fokus između subjekata nakon što snimiš fotku.
 

 

Pro baterija. Stvarno pro. 

 
 
Do

29h

video plejbek vremena na iPhone 15 Pro Max modelu.

 
 
Do

23h

video plejbek vremena na iPhone 15 Pro modelu.

 
 

 

Šta je u kutiji

 

iPhone

USB-C kabl

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podliježu promjenama bez obavještenja ili obaveze i ne predstavljaju uslove ponude za zaključenje ugovora, nego samo poziv da se učini ponuda pod uslovima koji se mogu razlikovati od navedenog. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije. Detaljne infromacije o prozvodu možete pronaći na https://www.apple.com/.