Menu
 
 
 

Apple Watch Ultra 2

 
 
 
 

 
Uvijek uključeni (Always-On) retina display
do 3000 nitova
S9 SiP
Double tap funkcionalnost
Brži pristup Siri na uređaju
Mjerenje saturacije u krvi
Praćenje rada srca (ECG aplikacija)
Temperaturni senzori

Pozivanje SOS brojeva
Mogućnost pozivanja hitnih službi i u inostranstvu
Detekcija pada i sudara
Sirena
Water-resistant
Mogućnost plivanja sa satom
Prilagođen vodenim sportovima
Mogućnost rekreativnog ronjenja na dubini do 40m
GPS

Do 36h regularnog korišćenja
Do 72h korišćenja u Low Power režimu
Brzo punjenje
 

 

Nov dizajn. Ljepši nego ikad.

 

Apple Watch Ultra 2 je izrađen da isprati sve tvoje podvige. Lagano kućište od titanijuma je čvrsto i otporno na koroziju, a dizajnirano je i da zaštiti sat od udaraca. Praktično nepobjediv sat.

 

 
 
 
 
 
 
 
Još snažniji displej. Najsvjetliji do sada.
 
Najveći i najsvjetliji ekran na Apple Watch uređaju ikada. Zahvaljujući novom S9 SiP čipu, Always-On Retina ekran dostiže maksimalnih 3000 nita, čineći uređaj još prilagođenijim čitanju na jakom suncu. U situacijama sa slabom svjetlošću, prigušuje se na 1 nit. Noćni režim sada se automatski aktivira u mraku. Veliki ekran ti pruža prostor da prilagodiš prikaz prema gotovo svakoj aktivnosti. I novi brojčanik prikazuje dinamične informacije kao što su nadmorska visina i dubina.
 

 
 

Mjerenje brzine otkucaja srca


Zone treninga se automatski izračunavaju i personalizuju koristeći tvoje zdravstvene podatke, ili ih možeš ručno kreirati.

Multisport načini vježbanja

Kombinuj trčanje, vožnju bicikla ili plivanje u jedan trening. Aplikacija za trening će automatski prepoznati kada prelaziš između aktivnosti.

Podrška za fitnes aplikacije

Apple Watch Ultra 2 podržava prilagođene API-je za trening, tako da aplikacije poput TrainingPeaks mogu direktno izvoziti tvoje zakazane treninge u Workout aplikaciju.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

*Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podliježu promjenama bez obavještenja ili obaveze i ne predstavljaju uslove ponude za zaključenje ugovora, nego samo poziv da se učini ponuda pod uslovima koji se mogu razlikovati od navedenog. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije. Detaljne infromacije o prozvodu možete pronaći na https://www.apple.com/.