Zelene aktivnosti Telenor zaposlenih

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA ZELENE AKTIVNOSTI TELENOR ZAPOSLENIH

Share this:

NAZAD
 
Telenor u okviru strategije društveno odgovornog poslovanja nastavlja sa brojnim aktivnostima u vezi sa zaštitom životne sredine, time dokazujuci da zaposleni u Telenoru zaista vode brigu o istoj.
 
Projekat Ekološka nit, u organizaciji Ministarstva turizma i održivog razvoja, jedan je u nizu kojem se Telenor prikljucio.
Cilj projekta - podizanje svijesti gradana o zaštiti životne sredine, u godini kada Crna Gora proslavlja 20 godina od proglašenja ekološke države, sastavni je dio poslovanja Telenora kao društveno odgovorne kompanije. Zaposleni u Telenoru, zajedno sa zaposlenima Ministarstva turizma i održivog razvoja kao i izvidacima, ucestvovali su u akciji cišcenja lokaliteta Rijeke Crnojevica (15. maja), time dajuci još jedan dobar primjer društveno odgovornih gradana. Telenor zaposleni su ovu akciju promovisali i medu clanovima svojih porodica koji su takode uzeli ucešce.

 Vec u ponedjeljak, 16. maja, gostujuci predavaci, eksperti iz oblasti klimatskih promjena, mr Sanja Pavicevic i diplomirani meteorolog Branko Micev dali su poseban pecat temi klimatskih promjena, uz brojne primjere iz svakodnevnog života, najnovije podatke i trendove kada su klimatske promjene u pitanju na prezenetaciji organizovanoj za zaposlene u Telenoru. Upoznavanja sa aktuelnim dešavanjima u ovoj oblasti kao i razvoji pravne regulative, podstakli su sve prisutne na brojna pitanja i komentare, jacajuci svijest o licnoj odgovornosti i znacaju pojedinca u cinjenju promjena - jer klima je nešto što se tice svih nas. Prezentacija je organizovana u saradnji sa Hidrometeorološkim zavodom Crne Gore.
 
Kao vodeca društveno-odgovorna telekomunikaciona kompanija u Crnoj Gori, Telenor je fokusiran na tri kljucne inicijative kojima se stvaraju zajednicke vrijednosti u Telenoru i društvu, a to je pozitivan uticaj na javnost kroz inovativnu upotrebu telekomunikacija, obezbjedivanje najboljeg korisnickog iskustva kroz ponudu sigurnih servisa i borbu protiv loših uticaja klimatskih promjena.