Vrijeme darivanja u Telenoru

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA VRIJEME DARIVANJA U TELENORU

Share this:

NAZAD
 
Telenor pripremio novogodišnje poklone svim postojećim i novim korisnicima, vodeći računa o svim segmentima komunikacije.
 
Podgorica, (23. decembar 2013. godine) – U susret predstojećim praznicima, kompanija Telenor pripremila je brojne pogodnosti svojim korisnicima, vodeći računa o svakom segmentu komunikacije – razgovorima, SMS porukama i Internetu. Praznična ponuda Telenora prilagođena je pripejd i postpejd korisnicima, koji uz posebne pakete u narednu godinu mogu ući i sa novim modelom mobilnog telefona.
 
Svi postpejd korisnici koji kupe telefon i potpišu ili obnove ugovor dobijaju besplatne razgovore  i SMS poruke sa izabranom osobom tokom cijele naredne godine. Takodje, sve postpaid korisnike koji potpie[u ili obnove ugovor čeka iznenađenje u poslovnici. Novi pripejd korisnici uz kupovinu Telenor kartice kompanija tokom dva mjeseca nagrađuje neograničenim internetom i besplatnim porukama unutar mreže. Telenor je mislio i na postojeće pripejd korisnike. Postojeći pripejd korisnici mogu da aktiviraju „Omiljeni broj“ po cijeni od 0,75 eura za sedam dana neograničenih razgovora i poruka, ili u trajanju od 30 dana za dva eura.
 
Za svakog novog Internet korisnika kompanija Telenor je pripremila duplo više gigabajta za brzo surfovanje i besplatnu Deezer muziku, servis sa preko 25 miliona pjesama i opcijom preslušavanja muzike i kada korisnik nema pristup Internetu.
 
U sklopu praznične ponude, samo neki od telefona koji se mogu kupiti po povoljnim cijenama su Alcatel Idol Mini, HTC One, Nokia Lumia 925, Nokia 301 ili Sony Xperia M.
„Praznici su vrijeme poklanjanja i vrijeme kada želimo da budemo u komunikaciji sa dragim osobama koje nijesu sa nama. Upravo ovo željeli smo da postignemo pripremom novih povoljnosti za naše sadašnje, ali i buduće korisnike. Sigurni smo da će na ovaj način svi uživati u komunikaciji u najboljoj mreži”, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora.