Besplatan internet za Telenorove pripejd korisnike

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN INTERNET ZA TELENOROVE PRIPEJD KORISNIKE

Share this:

NAZAD
 
Bezbjedno čuvanje fotografija i dodatan internet kao novogodišnje povoljnosti za sve Telenor korisnike
 
14.12.2015 – Kompanija Telenor je za sve nove pripejd korisnike pripremila ponudu, uz koju dobijaju besplatnu prvu aktivaciju nedjeljnog dodatka Dodaj sve, koji sadrži 1200 minuta u mreži, 1200 SMS ka svim mrežama i 50mb ali i 200MB besplatnog interneta uz svaku dopunu do kraja 2016. Takođe, Telenor poklanja svim pripejd korisnicima Capture, digitalni servis za čuvanje fotografija, kao i internet za njegovo korišćenje u naredne dvije godine.
 
Capture servis je vrsta digitalnog foto i video albuma koji omogućava korisnicima da u klaudu tj.virtuelnom prostoru čuvaju sve fotografije i video sadržaje. Dovoljno je samo da se aplikacija preuzme na telefon ili drugi pametni uređaj da bi se napravio korisnički nalog kojem korisnik može da pristupi u bilo kojem trenutku i bilo gdje.
 
 „Novogodišnji praznici su period tokom kojeg svi volimo da zabilježimo fotografije koje će čuvati uspomenu na nezaboravne događaje. Mislili smo i na naše korisnike koji vole da dijele fotografije sa svojom porodicom i prijateljima, pa smo obezbijedili servis koji će omogućiti dovoljno prostora da sve fotografije i video zapisi budu sačuvani čak i u slučaju kvara ili gubitka telefona“, naveli su iz Telenora.
 
Capture se aktivira putem Moj Telenor mobilne aplikacije ili web portala koji preusmjerava na odgovarajuću veb prodavnicu. Takođe, moguće je i direktno pruzimanje sa Google Play Store za Android ili AppStore za iOS uređaje. 
 
 
Kontakt za medije
 
Nataša Đurđić
Specijalista za korporativne komunikacije i društvenu odgovornost