Uređaji najnovije Samsung Note generacije dostupni u Telenoru

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA UREĐAJI NAJNOVIJE SAMSUNG NOTE GENERACIJE DOSTUPNI U TELENORU

Share this:

NAZAD
 
Telenorovi korisnici od danas mogu kupiti nove modele Samsung uređaja – Galaxy Note 10 i 10+, u Telenorovim poslovnicama ili putem ovog sajta.
 
Nova Note serija prvi put je dostupna u dvije veličine, kako bi korisnici mogli da izaberu onu koja im više odgovara. Uređaje karakteriše ,,cinematic infinity“ ekran  od 6.3 inča kod Galaxy Note 10 i 6.8 inča kod Galaxy Note 10+ modela. Posebnu atratktivnost uređajima dodaje i to što ekrani gotovo i da nemaju okvir, već su postavljeni od ivice do ivice telefona.

Uređaji Galaxy Note 10 i 10+ dolaze sa redizajniranom S Pen olovkom, te korisnici mogu da hvataju bilješke i automatski pretvaraju svoj rukopis u digitalni tekst, kao i da ga čuvaju u različitim formatima, uključujući Microsoft Word. Olovka sada ima ,,air actions“ dodatak, koji  omogućava da se određenim funkcijama uređaja upravlja pokretom.

Galaxy Note 10 ima tri zadnje kamere od 16 i 12 megapiksela i jednu prednju kameru, od 10 megapiksela. Pored tih, Model Galaxy Note 10+ ima i dodatnu, DepthVision kameru.
 
Iz Samsunga navode da su dva nova uređaja osmišljena za korisnike koji imaju najviša očekivanja od telefona. Osim toga, zbog najboljeg dizajna ekrana do sada i svojih vrhunskih karakteristika, telefoni su izuzetno pogodni za igranje igara.  Uz tri, odnosno četiri kamere na Galaxy Note 10 i 10+ modelu, kao i napredni softver, telefoni su odlični za snimanje i uređivanje video materijala.
 
Oba Note uređaja podržavaju brzo punjenje, a proizvođači tvrde da se Galaxy Note 10+ može koristiti cijeli dan uz punjenje od samo 30 minuta.
 
Samsung Galaxy Note 10 dostupan je u Telenoru po cijeni od jednog eura u okviru Total 100 paketa, ili uz mjesečnu ratu od 46.5 eura. Galaxy Note 10+ može se kupiti po cijeni od 49 eura u okviru Total 100 paketa, ili uz mjesečnu ratu od 50.9 eura.