U Telenoru počelo rezervisanje Samsung Galaxy S5

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA U TELENORU POČELO REZERVISANJE SAMSUNG GALAXY S5

Share this:

NAZAD
 
Kompanija Telenor je svoju bogatu ponudu mobilnih uređaja proširila posljednjim modelom kompanije Samsung, Galaxy S5, od kojeg se očekuje da će imati poseban uspjeh na tržištu, pa se može rezervisati na Telenor web site-u.
 
(Podgorica, 18. mart 2014. godine) – Kompanija Telenor je je svojim korisnicima omogućila da među prvima budu vlasnici jednog od najviše očekivanih i najviše traženih telefona Samsung Galaxy S5. S obzirom na to da je već iskazano veliko interesovanje za kupovinu ovog telefona, Telenor korisnici mogu da rezervišu Samsung Galaxy S5 na jednostavan i brz način na Telenor web site-u, a prvih 30 korisnika dobiće Samsung bežični zvučnik.
 
“Sa ponosom najavljujemo da ljubitelji Galaxy linije telefona u Crnoj Gori, koji su korisnici Telenor pametne mreže, mogu već sada da obezbijede ovaj dugo očekivani model. Telefon otporan na prašinu i vodu, sa kamerom od čak 16 megapiksela i niz drugih unaprijeđenih karakteristika i besprijekornih performansi napravljen je da odgovori potrebama svakog korisnika. Uvjereni smo da uz Samsung Galaxy S5 korisnici mogu na pravi način da osjete razliku koju donosi Telenor pametna mreža”, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora.
 
Samsung Galaxy S5 ima ekran od 5,1 inča. Softver S Health 3.0 može da stvara grafikone i tabele sa rezultatima tokom treniranja, tako da postoji mogućnost praćenja promjena tokom sportskih aktivnosti. Kada je moćna baterija koja omogućava 21 sat razgovora pri kraju, ultra power saving mode opcija omogućava produženje trajanja baterije, kroz automatsko isključivanje svih naprednih funkcija i pretvaranje ekrana u crno-bijeli.
 
U Telenor ponudi nalazi se model Galaxy S5 sa 16 gigabajta unutrašnje memorije, a korisnici mogu da biraju između telefona ugljeno-crne i svjetlucavo-bijele boje.