TELENOR: Osjeti novu energiju Interneta

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR: OSJETI NOVU ENERGIJU INTERNETA

Share this:

NAZAD
 

Nova energija Interneta svim Telenor postpejd korisnicima omogućava da uživaju u neograničenim razgovorima u Telenor mreži, kao i da posjećuju omiljene Internet stranice i budu u toku sa svim aktuelnim dešavanjima bilo gdje i bilo kada. Nova energija Interneta donosi i bolju kontrolu troškova.
 
Podgorica, 17. aprila 2013 – Nove dobre stvari dolaze iz Telenora, ovoga puta novom energijom Interneta. Novi paketi Pričaj i surfuj u Telenor pametnoj mreži sada donose mogućnost neograničenih razgovora u Telenor mreži, neograničenog Interneta i Deezer muzike koju korisnici dobijaju na poklon. 
 
Najbolje korisničko iskustvo, u unaprijeđenoj Pametnoj mreži Telenora, sada znači: najširu pokrivenost, poboljšanu pokrivenost u zatvorenom prostoru, mogućnost korišćenja 4G mreže u Podgorici, Baru, Nikšiću i na Cetinju. Bogata ponuda uređaja koji su dostupni korisnicima kako bi zadovoljili sve svoje komunikacione i informacione potrebe sada je upotpunjena i Samsung lap top uređajem, po cijeni već od 1 eur uz paket Surfuj. Telefoni Telenor Smart HD, Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy Ace+ korisnicima su dostupni po cijeni već od 9 eur uz paket Pričaj i surfuj.
 
Prave stvari će i dalje dolaziti uz novu energiju Interneta, a Telenor korisnici za sada mogu uživati uz:

  • Pričaj i surfuj je paket usluga koji sadrži neograničeni protok podataka, neograničene pozive u okviru Telenor mreže i minute ka svim mrežama u Crnoj Gori, SMS i Deezer muziku na poklon.
  • Pricaj tarifni planovi je jednostavan koncept koji korisnicima omogucćava bolji uvid u mjesečne troškove: mjesečna pretplata je zapravo količina novca koju korisnici mogu da troše na usluge i proizvode koje oni vole - razgovore, SMS poruke ili Internet.
  • Surfuj tarifni paketi, za neograničeno surfovanje, korisnicima donose određenu količinu protoka podataka za surfovanje po najvišim brzinama, besplatan modem i Deezer muziku na poklon. Uz ove pakete je moguće kupiti i Samsung lap top uređaj po cijeni već od 1 eur.

Po prvi put u Crnoj Gori, korisnici imaju priliku da iskuse i jedinstveno muzičko iskustvo uz DEEZER muzički servis. Deezer Muzika omogućava korisnicima da svoje omiljene pjesme ponesu sa sobom i to na telefonu, tablet računaru ili personalnom računaru – da ih slušaju bilo gdje i bilo kada. Uz Deezer muziku korisnicima je na raspolaganju neograničen pristup  katalogu od 20 miliona pjesama najrazličitijih žanrova i izvođača u visokom kvalitetu.
 Više informacija o svim novitetima, ponudama i povoljnostima korisnici mogu naći na web sajtu www3.telenor.me, kao i zvaničnoj Facebook stranici Telenora. Takođe, korisnici mogu pozvati korisnicki servis 1188.