Telenor za mjesec dana obradovao 4498 korisnika

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR ZA MJESEC DANA OBRADOVAO 4498 KORISNIKA

U okviru nagradne igra za pripejd korisnike pod nazivom „Srećna dopuna“, Telenor podijelio 4498 nagrada.

(Podgorica, 17. april 2015. godine) – Od početka nagradne igre „Srećna dopuna“ kompanija Telenor je nagradila korisnike sa 4464 satnih, 30 dnevnih i 4 nedjeljene nagrade, dok automobil Toyota Auris čeka na vlasnika koji će biti proglašen 1. maja 2015. godine.

„Podsjećamo da u nagradnoj igri učestvuju naši priprejd korisnici koji svakom dopunom od tri eura povećavaju svoje šanse za dobijanje velikog broja nagrada i glavnu nagradu, Toyotu Auris. Sigurni smo da su se svi korisnici tokom mjesec dana, koliko nagradna igra traje, dobro zabavili u očekivanju nagrada, ali pred nama je još jedan krug nagrađivanja i proglašenje dobitnika glavne nagrade“, saopšteno je iz kompanije.

Svi novoaktivirani korisnici u promotivnom periodu direktno se kandiduju za glavnu nagradu, a dobijaju i mogućnost da besplatno aktiviraju prvi nedjeljni dodatak „Dodaj sve“.
Svim dobitnicima će stići SMS obavještenja, dok svi korisnici spisak dobitnika mogu provjeriti na www.telenor.me/pwg. Nagradna igra će trajati do 30. aprila 2015. godine, do ponoći.

Za dodatne informacije:
Kontakt: Ana Mijanović, Specijalista za medije