Telenor vas poziva da ostanete u kontaktu

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR VAS POZIVA DA OSTANETE U KONTAKTU

Share this:

NAZAD
 
Telenor Kontakt je novi besplatni magazin dostupan svim korisnicima Telenora i zainteresovanim građanima.
 
(Podgorica, 3. decembar 2014) Prvo izdanje Telenor Kontakta je objavljeno i od danas je dostupno svim Telenorovim korisnicima i zainteresovanim građanima. Telenor Kontakt je besplatan magazin za korisnike, a pruža sve informacije u vezi sa ponudom Telenora, uslugama i najnovijim pričama iz kompanije. Ovaj mjesečni magazin pored aktuelnosti iz Telenora donosi novosti iz kulture, muzike, zabave i predstavlja poslednje tehnološke trendove.
 
U prisustvu zaposlenih Telenora koji su pomogli pokretanje ove sjajne priče i drugih brojnih gostiju, u Čelebić Sport Klubu večeras je zvanično lansiran magazin. Gostima su se obratili Majkl Malvebo, izvršni direktora Telenora Crna Gora i Mikel Noesgaard, glavni urednik Telenor Kontakt magazina.
 
Majkl Malvebo još jednom je podsjetio da Telenor uvijek donosi novine na crnogorskom tržištu kojem je kompanija veoma posvećena. Imajući u vidu da je ovo doba godine inspirativno, on je podsjetio da će Telenor Kontakt biti još jedan kanal koji će Telenor dodatno približiti korisnicima i učiniti komunikaciju sa njima kreativnom i inspirativnom. “U Telenoru radimo mnogo stvari u oblasti korporativne odgovornosti. Bez ikakve sumnje, vjerujem da će vas čitanje takvih priča inspirisati da nam se pridružite u razvoju društva, kako bismo zajedno činili živote građana boljim i lakšim”, naglasio je Malvebo.
 
Mikel Noesgaard, glavni urednik magazine Telenor Kontakt izjavio je večeras na svečanosti: “Omogućavanje i približavanje komunikacije što većem broju ljudi izuzetno je važno za Telenor tokom cijele godine. Ali, biti u kontaktu tokom decembra i januara se čini važnijim nego ikada. Zato nije slučajno što vi večeras u rukama držite prvo izdanje Telenor Kontakt magazina. Vodimo vas u novi svijet telekomunikacija, najnovijih uređaja i digitalnih servisa, i dijelimo sa vama mnoštvo kulturnih, umjetničkih i sportskih događaja.’’
 
Ovaj lifestyle magazin će biti publikovan mjesečno na 52 strane, štampan u 6000 primjeraka i može se naći u svim Telenorovim prodavnicama, najpoznatijim hotelima, kafićima i restoranima u Crnoj Gori. Telenor Kontakt ima za cilj da bude saržajno bogat ‘’lifestyle’’ magazin, relevantan za Crnu Goru i sve naše postojeće i potencijalne korisnike. To je magazin posvećen svim dobrim stvarima koji se dešavaju na lokalnom nivou, kao i jedini kanal komunikacije koji predstavlja kompletnu ponudu Telenora na ovom tržištu.