Telenor telefoni – na rate i po posebnim cijenama

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR TELEFONI – NA RATE I PO POSEBNIM CIJENAMA

Share this:

NAZAD
 
Telenor postpaid korisnici mogu izabrati neki od telefona iz najšire i najbolje ponude po cijeni vec od 1 centa. Korisnici imaju mogucnost i kupovine telefona na 6 mjesecnih rata uz obracun uz telefonski racun.
 
Pored standardne ponude kupovine telefona na rate uz kartice NLB banke i Podgoricke banke za postojece i nove korisnike, postojeci Telenor post-paid korisnici imaju mogucnost kupovine telefona na 6 mjesecnih rata tako što ce prvu platiti na prodajnom mjestu pri kupovini telefona, a svaka naredna ce se obracunavati uz telefonski racun. Korisnicima je dostupan veliki izbor telefona medu kojima i najširi android portfolio, ali i tableti.

Telenor korisnici u svim poslovnicama pored jedinstvenog Telenor One Touch telefona mogu naci najveci izbor android telefona, ali i druge telefone koji mogu na pravi nacin zadovoljiti njihove komunikacione i informacione potrebe. Telefoni su dostupni po cijenama vec od 1 centa uz besplatan internet do 6 mjeseci. Uz odredene Nokia modele važe posebne povoljnosti u vidu neogranicenih razgovora prema do 3 omiljena broja do 6 mjeseci.
 
Ponude su dostupne uz sve post-paid pakete, a posebne povoljnosti dolaze uz Prenesi post-paid pakete u koje su ukljuceni razgovori prema svim mrežama u Crnoj Gori i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori i prema Srbiji.
 
Dobre stvari pokrecu svijet