Telenor prodavnica u novom ruhu

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PRODAVNICA U NOVOM RUHU

Share this:

NAZAD
 
Nakon Ulcinja, korisnici mobilnih komunikacija i mobilnog Interneta iz Bijelog Polja od danas će imati potpuno drugačije korisničko iskustvou redizajniranoj i modernizovanoj Telenor prodavnici u ulici Slobode 10.
 
(Bijelo Polje, 26. februar 2014.) Kompanija Telenor je danas svoje korisnike u Bijelom Polju obradovala otvaranjem modernizovane prodavnice u kojoj će dosadašnji korisnici, ali i svi zainteresovani još jednostavnije moći da dođu do informacija o aktuelnim uslugama i ponudama.
 
„Otvaranjem prodavnice u Bijelom Polju nastavljamo jedan od najvećih ovogodišnjih projekata, koji je u potpunosti posvećen podizanju korisničkog servisa na veći nivo. Takođe smo ponosni na činjenicu da će zaposleni u Telenor prodavnicama širom Crne Gore od sada uživati u novom i modernom radnom okruženju. Projekat je tek počeo, a talas dobrih stvari iz Telenora će zahvatiti sve dosadašnje i nekoliko novih opština“ saopštio je izvršni direktor Telenora Michael Malvebo prilikom otvaranja.
Najbrži korisnici koji su danas posjetili novu Telenor prodavnicu dobili su poklone ili iskoristili povoljnosti iz posebnih ponuda u Telenor pametnoj mreži, pripremljene za dane otvaranja.


Kao lider u novitetima, Telenor prodavnice će od 28. februara biti ekskluzivna prodajna mjesta jednog od najiščekivanijih telefona u svijetu ove godine, Nexus 5. Nexus serija važi za jedne od najbržih telefona, a Nexus 5 sa ekranom od 5 inča, jednostavnog dizajna, sa najnovijim Android 4.4 operativnim sistemom, je jedan od najboljih načina da korisnici uživaju u Telenor pametnoj mreži.
 
U Telenor prodavnicama može se naći najveći izbor pametnih telefona, tablet računara i modema. Korisnici već prvom posjetom redizajniranim prodavnicama mogu uživati u novom konceptu, isprobavanju uređaja uz pomoć stručnog osoblja i izabrati pravi paket sa neograničenim Internetom, razgovorima u mreži i muzičkim servisom Deezer u skladu sa svojim potrebama.