Telenor prodavnica i u Pljevljima

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PRODAVNICA I U PLJEVLJIMA

Share this:

NAZAD
 
Otvaranjem prodavnice u Pljevljima, kompanija Telenor je omogućila vrhunsko korisničko iskustvo u prostoru modernog dizajna za stanovnike ovog grada. Osim toga, Pljevlja su deseti grad u kojem je predstavljena 4G pametna mreža.
 
(Pljevlja, 09. april 2014.) – U Pljevljima je danas otvorena prva Telenor prodavnica, koja će i građanima najsjevernije opštine omogućiti da se  jednostavno informišu o aktuelnim uslugama i ponudama ove kompanije. Pored nove Telenor prodavnice, Pljevlja su deseti grad u Crnoj Gori gdje je zvanično predstavljena 4G pametna mreža, koja predstavlja novu generaciju mobilnih komunikacija i ubrzava korišćenje Interneta i preuzimanje podataka.
 
Prvu Telenor prodavnicu u Pljevljima svečano je otvorio Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije, koji je izrazio zadovoljstvo što sa svojim kolegama ima priliku da na ovaj način i građanima Pljevalja približi sve koristi najbolje mreže. Za korisnike i zaposlene u Telenor prodavnicama, razlika nije samo u novom dizajnu i radnom okruženju, već i Telenor pamentoj mreži koja je u Pljevljima unaprijeđena .
 
„Izuzetno nam je važno da kvalitet mreže i korisničkog servisa budu jednako kvalitetni i dostupni u svim gradovima Crne Gore. Vjerujem da će zaposleni u novoj prodavnici u Pljevljima znati da prenesu na korisnike zadovoljstvo koje će im pružati novo radno okruženje. Takođe, prodavnica koju otvaramo danas je dizajnirana tako da olakša korisnicima da isprobaju razne uređaje, ali i samu  Telenor pametnu mrežu koja ne samo u Pljevljima, već i ostalim gradovima donosi razlku“, saopštio je Malvebo na otvaranju.
Najbrži korisnici koji su danas posjetili novu Telenor prodavnicu dobili su poklone ili iskoristili povoljnosti iz posebnih ponuda u Telenor pametnoj mreži, koja kroz 4G tehnologiju omogućava protok podataka brzinama i do šest puta većim od onih koje sada omogućava 3G mreža ili ADSL.
 
U Telenor prodavnicama može se naći najveći izbor pametnih telefona, tablet računara i modema, a tu su i novi tarifni Prenesi i Surfuj paketi, uz pomoć kojih korisnici mogu da odaberu neki od pamentih uređaja iz aktuelne ponude. Kupovinom nekog od pamentih telefona i internet modema korisnici mogu da testiraju Telenor pamentu mrežu, optimizovanu tako da izvuče maksimum mogućnosti iz pametnih uređaja i uživaju u još boljem Internetu i najnovijim servisima.