Telenor pripejd internet omogućava neograničeno surfovanje

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PRIPEJD INTERNET OMOGUĆAVA NEOGRANIČENO SURFOVANJE

Kompanija Telenor je za pripejd korisnike pripremila nove Internet pakete koji omogućavaju neograničen protok Interneta bilo gdje i bilo kada. U okviru nove pripejd ponude, korisnik ima mogućnost da bira između dva paketa, odnosno ponude za neograničeno surfovanje 15 ili 30 dana.

U okviru paketa sa validnošću od 30 dana, korisnici dobijaju USB modem po cijeni od 19.95EUR i pripejd Internet karticu sa 12 GB besplatnog saobraćaja po najvećoj brzini. Ukoliko korisnik već posjeduje modem, tablet ili pametni telefon i potrebna mu je samo Internet kartica, na raspolaganju mu je Telenor Internet pripejd kartica po cijeni od 9.95 €, sa uključenih 3 GB besplatnog saobraćaja po najvećoj brzini, koji se mogu iskoristiti u narednih 15 dana od trenutka aktivacije paketa.

“Telenor pripejd Internet predstavlja poboljšanu ponudu za neograničeno surfovanje koja ima za cilj da korisnicima obezbijedi najveći nivo mobilnosti i sigurnosti u mreži koja podržava i najveće 4G brzine. Prepoznali smo potrebu za konstantnim pristupom Internetu i novi pripejd paketi na najbolji mogući način mogu zadovoljiti internet potrebe naših korisnika, a svjesni smo da je internet neizostavni dio svakodnevnice i savremenog stila života”, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora. “Kao lider u ukupnom broju pripejd korisnika u Crnoj Gori, nastojimo da novim poboljšanim ponudama i uređajima to povjerenje i opravdamo i dokažemo razliku korišćenja Telenor pametne mreže” dodala je Husić.

Ukoliko se potroši besplatan saobraćaj prije isteka 30, odnosno 15 dana, neograničeno surfovanje se može nastaviti bez dodatne naknade, po smanjenoj brzini protoka od 128 kb/s, ili da se dopunom Internet računa aktivira neki od tarifnih dodataka koji će ponovo povećati brzinu protoka