Telenor poklon za sve prepaid korisnike

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR POKLON ZA SVE PREPAID KORISNIKE

Share this:

NAZAD
 
Do kraja februara besplatni internet za Facebook, Twitter i WhatsApp
 
(Podgorica, 15. decembar 2014. godine) – U susret novogodišnjim praznicima, kompanija Telenor je pripremila iznenađenja i brojne pogodnosti za postojeće i nove pripejd korisnike.
 
Svi postojeći korisnici koji od danas do kraja februara 2015. godine pozivom na broj *123# aktiviraju ponudu „Telenor poklon“, imaju mogućnost da u tom periodu besplatno koriste internet za servise: Facebook, Twitter i Whats App. Mogućnost da aktiviraju „Telenor poklon“ imaju i svi novi Telenor pripejd korisnici koji aktiviraju karticu do kraja februara.
 
Osim pomenutih servisa svi novi korisnici tokom promotivnog perioda imaće mogućnost na besplatnu prvu aktivaciju dodatka „Dodaj sve“. Validnost dodatka je sedam dana, tokom kojh će korisnici imati priliku da uživaju u besplatnih 1000 minuta razgovora u Telenor mreži, 1000 SMS ka svim mrežama u Crnoj Gori i 50MB interneta po maksimalnoj brzini.
 
Dodatno, svaka dopuna od 3 eura i više do 28.02. 2015. godine, korisniku donosi neograničene pozive u mreži do kraja dana u kojem je izvršena dopuna.
 
Za dodatne informacije:
Kontakt: Ana Mijanović, Specijalista za medije