Telenor POKLON dostupan još 15 dana

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR POKLON DOSTUPAN JOŠ 15 DANA

Od početka kampanje HVALA, preko 100 000 Telenor korisnika je preuzelo svoj poklon pozivom Mog Menija *123#. Svi korisnici koji nijesu aktivirali besplatne pozive i SMS ka jednom Telenor broju ili besplatan Internet to mogu uraditi u naredih 15 dana.

(Podgorica, 18. marta 2013)  - Da dobre stvari dolaze iz Telenora više od 100 000 Telenor korisnika se uvjerilo jednostavnim pozivom Mog Menija *123# kada je aktiviralo POKLON koji je Telenor pripremio u znak zahvalnosti. POKLON iznenađenje korisnici su mogli da aktiviraju počev od 25. februara.

Telenor POKLON korisnicima donosi: besplatne pozive i SMS ka jednom Telenor broju mjesec dana ili mjesec dana besplatnog Interneta. POKLON je moguće preuzeti pozivom Mog Menija *123# sve do 31. marta.

Poklonom želimo da se zahvalimo svim našim pripejd i postpejd korisnicima (fizička lica) jer su nam ukazali povjerenje odabravši Telenor mrežu. Telenor će i u narednom periodu raditi na kreiranju ponuda i servisa koji odgovaraju specifičnim potrebama korisnika i koje će omogućiti najbolje korisničko iskustvo u najboljoj mreži.

Više informacija o svim novitetima, ponudama i povoljnostima korisnici mogu naći na web sajtu www3.telenor.me, kao i zvaničnoj Facebook stranici Telenora. Takođe, korisnici mogu pozvati korisnički servis 1188.

Dobre stvari pokreću svijet.