Telenor otvorio novu redizajniranu prodavnicu u centru Nikšića

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO NOVU REDIZAJNIRANU PRODAVNICU U CENTRU NIKŠIĆA

Share this:

NAZAD
 
Nikšić je jedanaesti crnogorski grad u kojem je kompanija Telenor otvorila vrata svoje dvanaeste redizajnirane prodavnice.
 
(Nikšić, 30. jun 2014.) – Kompanija Telenor je danas svečano otvorila modernizovanu prodavnicu i time dodatno unaprijedila kvalitet usluge u Nikšiću, čijim građanima stoji na raspolaganju 4G pametno mobilna mreža velikih brzina - najnaprednija Internet tehnologija u svijetu. Redizajnirani izgled prodavnice koji prati najsavremenije trendove pruža korisnicima najbolje uslove da, uz pomoć stručnog osoblja, odaberu ponudu koja najviše odgovara njihovim potrebama.
 
Redizajniranu Telenor prodavnicu u Nikšiću otvorio je Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije, koji je istakao važnost kontinuiranog razvoja i unaprjeđivanja cjelokupne ponude. “Kompanija Telenor nastoji da svojim korisnicima pruži inovativnost, sigurnost i najveći kvalitet usluge. Otvaranjem modernizovane prodavnice u Nikšiću podižemo korisničko iskustvo na veći nivo i  omogućavamo da naši korisnici uživaju u svim prednostima i povoljnostima Telenor pametne mreže“, saopštio je Malvebo. „Zadovoljni smo što dobijamo pozitivne komentare od naših korisnika, građana i zaposlenih iz gradova gdje smo otvorili nove redizajnirane Telenor prodavnice.“, dodao je Malvebo.
Telenor korisnici koji su danas posjetili redizajniranu prodavnicu u Nikšiću dobili su poklone i posebne ponude u okviru Telenor pametne mreže. Pored toga, građani Nikšića su među prvima imali mogućnost da se u modernizovanoj prodavnici upoznaju sa novim postpejd dodacima „Dodaj minute“, „Dodaj internet“ i „Dodaj poruke“ koje je ovaj operator pripremio za svoje korisnike.
 
Korisnicima u Nikšiću na raspolaganju je i 4G pametna mreža. 4G je pametno mreža četvrte generacije u mobilnim komunikacijama koja omogućava značajno veći protok podataka kroz mrežu brzinama 6 puta većim od onih koje sada omogućava 3G mreža i mnogo brže nego preko ADSL-a. Sa Telenorovim 4G-om, sve je spremno za nevjerovatno on-line iskustvo naših korisnika. Sada nema kašnjenja ili usporavanja pri download-u, tokom gledanja filmova i slušanja muzike, sve multimedijalne aplikacije se sada mogu maksimalno koristiti, upload fotografija na Facebook se gotovo odmah dešava, a čekanje na učitavanje stranica gotovo da ne postoji.