Telenor obilježio Dan korisnika u šest crnogorskih gradova

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OBILJEŽIO DAN KORISNIKA U ŠEST CRNOGORSKIH GRADOVA

Zaposleni u Telenoru predstavili sve prednosti korišćenja mobilnog interneta

8. oktobar 2015 - Telenor Crna Gora se i ove godine uključio u globalnu inicijativu Telenor grupe i obilježio Dan korisnika u šest crnogorskih gradova: Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Baru, Budvi i Herceg Novom.

Zaposleni u   Telenoru su, umjesto u kancelarijama, radni dan proveli u neposrednom kontaktu sa korisnicima. Odgovarali su na njihova pitanja o digitalnim servisima i predočili su im sve prednosti korišćenja interneta na mobilnom telefonu. Zaposleni u Telenoru su u Baru razgovarali sa 88-godišnjim korisnikom koji je izrazio želju da pređe na postpejd, a njihove kolege su u Podgorici imale interesantan susret sa fotografom koji je svojim aparatom zabilježio mnoge značajne trenutke u istoriji grada i koji želi da sazna više o digitalnim tehnologijama.

“Godinama unazad ovaj dan slavimo tako što izlazimo na teren, provodimo vrijeme sa našim korisnicima, slušamo ih i razgovaramo o izazovima sa kojima se susreću, ali i svim prednostima modernih tehnologija.“, rekla je generalna direktorica Telenora Crna Gora, Sandra Štajner i dodala: „Danas smo željeli da im pokažemo da sve ono što nas okružuje, kao što su dnevne novine, geografske karte ili radio postoji i u vidu aplikacija, i da je korišćenje tih aplikacija i mobilnog interneta veoma zabavno, lako i jednostavno.”

U to koliko moderne tehnologije olakšavaju svakodnevni život imali su priliku da se uvjere i studenti Centra za obrazovanje u Podgorici, koji su prisustvovali edukativnoj radionici na kojoj su zaposleni u Telenoru objasnili kako na najbolji način iskoristiti mogućnosti koje nude internet i pametni uređaji.

Dan korisnika se obilježava na svim tržištima na kojima posluje Telenor.

Za dodatne informacije: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me