Telenor nastavio posjetu sjeveru Crne Gore

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR NASTAVIO POSJETU SJEVERU CRNE GORE

Nakon uspješne prezentacije u Beranama, kompanija Telenor je organizovala susret sa predstavnicima malih preduzeca u Bijelom Polju i Pljevljima. U narednom periodu, Telenor ce obici i gradove na primorju.

Kako bi poslovanje malih preduzeca bilo lakše, Telenor je kreirao posebnu ponudu upravo za njih. O znacaju dobre komunikacije, predstavnici Telenora su razgovarali sa predstavnicima malih preduzeca iz Bijelog Polja i Pljevlja, gdje je predstavljena i posebna ponuda za njih. Preduzetnici su upoznati sa poslovanjem Telenora, kao i društveno odgovornim aktivnostima.

Gosti prezentacija su bili i predstavnici Opština: u Bijelom Polju – gospoda Jela Mrdak, savjetnica gradonacelnika; u Pljevljima – gospodin Toma Kneževic – sekretar Sekreterijata za privredu.

Posebna ponuda “Moja firma” odgovor na komunikacijske i informacione potrebe malih i srednjih preduzeca. Ušteda vremena i novca sastavni je dio dobrog poslovanja, a odabir nekog od tarifnih paketa u okvru ponude “Moja firma” predstavlja pametno rješenje za lakšu, bržu i efikasniju komunikaciju. Uz Moju firmu, poslovnim korisnicima su na raspolaganju i telefoni po cijeni vec od 1 EUR.
Preduzetnici su imali priliku da testiraju telefone iz Telenor ponude, i upoznaju se bolje sa servisima koje Telenor nudi u takozvanoj Live Area-i koja je posebno kreirana za ovu priliku.