Telenor nagrađuje nove pripejd korisnike

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR NAGRAĐUJE NOVE PRIPEJD KORISNIKE

Share this:

NAZAD
 
U sklopu nove ponude, novim Telenor pripejd korisnicima nudi po 1200 minuta razgovora u Telenor mreži i 1200 SMS poruka ka svim mrežama, 50 MB za surfovanje kao i neograničen Internet za digitalni servis WhatsApp.
 
(Podgorica, 02. jul 2014. godine) – Kompanija Telenor je za sve nove pripejd korisnike pripremila ponudu, uz koju dobijaju sedam dana neograničenog iskustva u Telenor pametnoj mreži. Korisnicima je na raspolaganju 1200 minuta za razgovore unutar mreže, 1200 poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori, 50MB za surfovanje Internetom, ali i neograničen Internet protok za komunikaciju u okviru digitalnog servisa WhatsApp.
 
Ponuda “Dodaj sve” je na pravi način prilagođena pripejd korisnicima, a posvećenost ovom segmentu je nagrađena najvećim udjelom Telenora u ukupnom broju pripejd korisnika u Crnoj Gori.
 
„Sve naše nove korisnike, koji postanu dio Telenor pametne mreže do 1. septembra, očekuje prijatno iznenađenje. Ovog puta za dobrodošlicu smo pripremili besplatnu aktivaciju dodatka „Dodaj sve“ i neograničen Internet protok za komunikaciju unutar sve popularnijeg servisa WhatsApp, u kojem će najviše uživati naši mlađi korisnici“, saopšteno je iz kompanije Telenor. „Mislili samo na i na postojeće korisnike, pa će svi postojeći pripejd korisnici u okviru nedjeljnih ponuda “Dodaj sve”, “Dodaj za sve mreže” i “Dodaj priču i poruke” imati uključen neograničen internet za korišćenje WhatsApp servisa. Cijene ovih ponuda se neće mijenjati“.
 
Kupovinom SIM kartice po cijeni od 3 EUR, novi korisnik besplatno aktivira „Dodaj sve“ dodatak  odlaskom na Moj meni  *123#, gdje bira opciju „Dodaj sve“ ili preko 123 Meni aplikacije.