Telenor nagradio najbolje crnogorske sportiste

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR NAGRADIO NAJBOLJE CRNOGORSKE SPORTISTE

Share this:

NAZAD
 
Na godišnjoj svečanosti koju organizuje Crnogorski olimpijski komitet, Telenor je nagradio najbolje crnogorske sportiste Bojanu Popović i Katarinu Bulatović.

Izvršni direktor Telenora Kaaren Hilsen rekla je ‘’počastvovana sam što sam ovdje danas i što zajedno proslavljamo izvanredne uspjehe koje su crnogorski sportisti postigli ove godine. Ponosna sam, takode, što je Telenor bio dio ovog uspjeha, upravo kroz saradnju sa Olimpijskim komitetom.’’.
 
U kratkom obraćanju na godišnjem okupljanju koje organizuje Crnogorski Olimpijski komitet istakla je da odlučnost i vještine crnogorske ženske rukometne reprezentacije treba da budu posebna inpsiracija za sve nas. “Još jednom su pokazale da su pravi uzori sportistima i ljudima u Crnoj Gori, Norveškoj, ali i širom svijeta. Zaista smo sa uživanjem gledali pokazanu strast i snagu u još jednoj uzbudljivoj utakmici sa Norveškom, koja je prošlog vikenda imala za rezultat zasluženu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu. Ova pobjeda je ostavila snažan utisak na ljude ne samo u Crnoj Gori vec i u Norveškoj.’’
 
Telenor, kao glavni sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta, podržava najbolje crnogorske sportiste i njihove napore da predstave Crnu Goru na najbolji način na najvećim i najznačajnijim sportskim događajima.
 
Danas je Telenor nagradio dvoje najboljih crnogorskih sportista, Bojanu Popović i Katarinu Bulatović, telefonima Samsung Galaxy SIII.