Telenor kupio 100 odsto akcija MNNEWS-a

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR KUPIO 100 ODSTO AKCIJA MNNEWS-A

Telenor nastavlja da ulaže u razvoj crnogorskog društva

4. decembar 2014 – Telenor Crna Gora kupio je 100 odsto akcija MNNEWS-a kako bi svojim korisnicima pružio objedinjene usluge i najnovija poslovna rješenja. Akvizicija MNNEWS-a dokaz je želje kompanije da korisnicima ponudi najbolja rješenja, a u ovom slučaju, riječ je o unaprijeđenju kvaliteta usluga koje Telenor pruža svojim poslovnim korisnicima.

„Želimo da utičemo na naše društvo donoseći poslovne odluke koje će poboljšati telekomunikacioni sektor i ekonomsko okruženje u zemlji“, rekao je Majkl Malvebo, generalni direktor Telenora Crna Gora, i dodao: „Naša kompanija prednjači u ulaganjima u razvoj telekomunikacija i često smo pioniri u uvođenju novih tehnologija i usluga u Evropi. Klijenti će i dalje imati na raspolaganju posvećen tim spreman da ispuni sve njihove zahtjeve koji iz dana u dana rastu.”

Telenor je omogućio povezivanje glavnih opština u Crnoj Gori najsavremenijom mrežom optičkih vlakana. Sada ćemo biti u prilici da dodatno razvijemo optičku mrežu u tim gradovima, povežemo korisnike i bazne stanice, i tržištu ponudimo najsavremenije telekomunikacione usluge.

Za više informacija molimo kontaktirajte sa:
Ana Mijanović, specijalista za medije