Telenor korisnici se vratili sa Olimpijade

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR KORISNICI SE VRATILI SA OLIMPIJADE

Telenor pripejd i postpejd korisnici juce su doputovali iz Londona, gdje su bodrili naše Olimpijce.

Telenor korisnici, njih 40, vratili su se iz Londona gdje su bodrili naše Olimpijce na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Korisnici su istakli zadovoljstvo kako samom organizacijom tako i opštim utiskom boravka u Londonu. Pored odlaska na sportske terene, za korisnike je organizovan obilazak i razgledanje kulturnih znamenitosti u Londonu.

Korisnici su otputovali u London zahvaljujuci velikoj nagradnoj igri koja je organizovana u periodu novembar 2011. - april 2012. za Telenor pripejd i postpejd korisnike.

Telenor, kao generalni sponzor COK-a, podržava vrhunske crnogorske sportiste kako bi svojim zalaganjem i rezultatima na pravi nacin predstavili Crnu Goru na najvecoj i najznacajnijoj sportskoj manifestaciji, na Olimpijskim igrama. Pored podrške COK-u, kao generalni sponzor, i nagrada za korisnike, Telenor ce posebno nagraditi crnogorske sportiste koji nas obraduju olimpijskom medaljom.

U prethodnom periodu, Telenor je aktivno podsticao i ohrabrivao sportski duh, i razvoj sporta u Crnoj Gori. Tako su crnogorski olimpijci Sladana Perunovic, Boško Draškovic, Nikola Šaranovic, Nikola Janovic i Vjekoslav Paskovic i Srdan Mrvaljevic zajedno sa ucesnicima show-a Let ka zvijezdama posjetili cetiri crnogorska grada u okviru Olimpijskog karavana tokom juna mjeseca. Sportisti su potpisivali majice i dresove zainteresovanima, kao i pobjednicima sportskih aktivnosti koje su organizovane kao sastavni dio Olimpijskog karavana.